ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul microbiolog de origine germano-tailandezo-americană dr. Sucharit Bhakdi avertizează, într-un interviu acordat editorului-șef al revistei The New American, Alex Newman, că isteria Covid se bazează pe minciuni și că „vaccinurile” Covid sunt concepute să provoace o catastrofă globală și o decimare a populației umane, informează Vaccine Impact.

La început, el afirmă că s-a abuzat de testul PCR pentru a se induce frica, într-un mod care nu este deloc științific.

Apoi, acesta explică ce vor face organismului uman „vaccinurile” bazate pe ARN mesager, folosind termeni și analogii pe care le poate înțelege oricine. 

Printre alte îngrijorări pe care și le-a exprimat, dr. Bhakdi a spus că se așteaptă la un număr masiv de cheaguri de sânge mortale și la reacții ale sistemului imunitar care vor distruge organismul.

În final, medicul născut în Statele UNite, a cărui mamă a fost om de știință american, face apel la o urmărire penală a responsabililor și la o încetare imediată a acestui experiment global.  

Urmăriți mai jos interviul promeninentului medic, integral, în limba engleză: