ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare în care îi cere lui Streinu-Cercel să se vaccineze la rapel în direct (dar oare cu ce o va face?) cunoscuta doctoriță esteticiană Adina Alberts (foto dreapta) face o serie de afirmații importante din care redăm pentru cititorii ActiveNews următoarele:
 
"Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate. Personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea anti-Covid 19.
 
Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc. Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul. Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!
 
Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dvs.
 
De altfel, protagoniștii campaniei televizate de promovare a vaccinării în România, doctori de renume, au făcut public doar afirmații de genul " și eu mă vaccinez" sau "și eu mă voi vaccina". Niciunul nu a făcut-o practic, în fața camerelor de filmat. Ceea ce mă face să cred că suntem manipulați.

Doar domnul Profesor Streinu Cercel a declarat public că s-a vaccinat.
 
De aceea, formulez pentru dumnealui, următoarea propunere: Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez :"vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput".
 
Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse.
 
Ați auzit probabil că acest vaccin a produs cel puțin 4 paralizii de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida...De encefalopatia doctoriței de 32 de ani din Mexic... De bătrânii care au murit în Norvegia și în Israel, la 2-3 zile după vaccinare ... De asistentul de la Constanța care a făcut infarct după vaccinare ... De asistenta Sonia Acevedo [din Portugalia] care a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului. Mamă a doi copii, asistenta în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto.
 
Despre toate aceste decese ce să credem?"
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews