ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-am săturat de imixtiunea politicului peste medicină, care a fost dezastruoasă și s-a încheiat cu imixtiunea militară peste actul militar.

Când politicul nu reușește să dirijeze actul medical prin siluirea Constituției, a Legislației, atunci vine cu TAB-ul, jăndarii, starea de urgență și alertă peste actul medical și peste sănătatea oamenilor pe care îi tratează experimental, închide la domiciliu, UPU, în reanimări (unde le dă foc), în hotel la mare (carantină militarizată), instituie protocoale și măsuri militare contra unor pericole invizibile, cum e nevăzutul de nimeni covid, contra flatulențelor vacii nebune, contra alimentației sănătoase etc.

Pandemia a reprezentat un act concertat de imixtiune politică, mediatică și militară peste actul medical, sănătate, societate, adevăr, libertate, religie, legislație, Constituții, liberul arbitri, istorie, economie, învățământ, oameni!

Definiția pandemiei: o criză falsă folosită de globaliști pentru a vinde experimente medicale cu substanțe deosebit de periculoase, prezentate ca tratamente profilactice și curative sigure, eficiente, strict necesare împotriva unui ”dușman invizibil deosebit de periculos” neidentificat, neizolat, nevăzut de nimeni.

Vânzarea pe scară planetară astfel încât să nu scape nimeni de a fi înțepat măcar o dată, apoi la 6 luni apoi lunar s-a făcut prin fraudă, prin inventarea dușmanului (virusul nevăzut de nimeni), prin prezentarea experimentelor medicale ca soluție salvatoare sigură și eficientă, cu ajutorul influencerilor șpăguiți sau prostiți sau prost pregătiți, a politicienilor, mass-media, unor cadre medicale corupte și a multor înfricoșați sau aflați în funcții de conducere și chiar patroni.

Caracterele de dictatură sunt date de implementarea vânzării și a măsurilor cu ajutorul armatei și organelor de forță ale statului, ordonanțele de urgență și alertă care au trecut funcționarea statului în regim de război, suprimarea adevărului prin cenzură, oprirea mersului normal al societății prin măsuri dispuse ca ordonanță și încălcări sistematice ale Constituției, legislației și drepturilor omului.

Caracterul conspirativ este dat de asocierea, cârdășia dintre oameni suspuși în funcțiile statului, infiltrați de cartelul farma și globalist în funcții de conducere și firmele producătoare de material de experiment, care au conspirat și au încălcat regulile de funcționare a societății, în detrimentul societății. În scopul obținerii de avantaje materiale și de altă natură prin accesarea banilor publici (bugetul) și dirijarea mersului societății în favoarea lor.

Iată deci cine sunt adevărații conspiraționiști și faptul că noi, medicii care am luptat pentru scoaterea practicii medicale de sub influența industriei farma, a politicului și chiar cizmei militare, ne pune pe poziția de adversari ai celor ce vor să ne pună în cârcă chiar faptele lor, de care vor să ne acuze fals.

Un singur element integru, bine pregătit ar fi răsturnat situația și ar fi terminat din fașă pandemia și toată frauda. Segmentul medical să fi fost bloc comun, chiar și numai medicii, nimic nu ar fi fost posibil acum recent, nici de atâta vreme încoace! Cine dirijează banul din sănătate conduce detașat lumea. Dacă doctorii ar fi bine pregătiți și integri, nu ar fi acceptat frauda, nici pandemie nu ar fi fost, nici atâția care se înfruptă din banul de sănătate, rupând de la gura pacientului cele necesare vindecării!

Medicină politizată, dictatură medicală, termeni vehiculați până acum. Ba mai mult medicină militarizată și foarte grav, administrarea actului medical în regim de detenție medicală, fără consimțământ sau cu consimțământ viciat și cel mai grav administrarea sub constrângere a unor acte medicale experimentale, ca la Auschwits! Așa ceva să nu se mai întâmple!

PS: Celor care ne fac conspiraționiști le recomandăm să respecte ce spun, că sunt sigure și eficiente și să-și facă și dozele 4 și 5! Moarte sigură cu cobra, dar mai sigură e doza.

Să nu uitați discursurile acestor corifei covidolatri!
Să nu mai îndrăznim să zădărnicim măsurile!

VIDEO Legitimă Apărare: