ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SCRISOARE DESCHISĂ

În atenția:
                 D-lui Prim-Ministru
                 D-lui Ministru al Sănătății
                 Președinte CNCAV
                 Șef DSU
                 Tuturor medicilor și persoanelor care participă la acțiunea de injectare anti-Covid-19

În calitate de cetățean român și Medic Pediatru, fac acest

APEL PENTRU OPRIREA DE URGENȚĂ A ACȚIUNII DE INJECTARE EFECTUATĂ ASUPRA COPIILOR DE PÂNĂ LA 18 ANI !

Există un pericol concret cu risc de deces cauzat de produsul Pfizer-BioNTech Comirnaty. Componentele principale ale produsului ARNm utilizat, afișate pe site-ul EMA și pe site-ul Institutului Paul Ehrlich, conțin două ingrediente care nu au nicio aprobare pentru folosință la oameni. Este vorba despre ALC-315 și ALC-159. Ele formează particule nanolipidice și sunt fabricate, printre altele, de firma ECHELON CORPORATION. Această firmă este specializată în tehnologie de automatizare, cu conectare în rețea a unor dispozitive. Care este legătura dintre protecția împotriva unui virus folosind nanoparticule și conectarea la o rețea prin intermediul acestora? Pe site-ul acestei corporații se precizează că aceste două particule, ingrediente principale ale „vaccinului”, pot fi folosite doar în scopuri de cercetare, FOR RESEARCH ONLY (deci NU pentru utilizare ÎN și LA oameni).

Ultimul raport de siguranță privind produsul Pfizer-BioNTech Comirnaty, actualizat în 07.12.2021, precizează că NU EXISTĂ nicio informație cu privire la aceste două substanțe. Nu există evaluări toxicologice, nu există evaluări privind posibila acțiune cancerigenă, nu există evaluări privind interacțiunea cu alte medicamente.

Toți cei care participă la injectarea acestui produs sunt pasibili de urmărire penală. Este vorba despre o infracțiune la care există pericol de daune grave asupra sănătății și pericolul de moarte.

Conform paragrafului 95 din Legea Medicamentelor, în cazul infracțiunilor grave și acesta este cazul, închisoarea este de până la 10 ani. Produsele sus-menționate încalcă regulamentele generale stipulate la paragraful 8 și 5. 
Aceste aspecte grave privind compoziția „vaccinului”, se adaugă efectelor secundare periculoase apărute postinjectare, efecte deja dovedite de studii multiple de specialitate și recunoscute de alte guverne responsabile.
Fac acest demers ca urmare a Jurământului lui Hipocrate depus în urmă cu 45 de ani.

Brașov 21.12.2021         Medic Baciu Damian Pediatrie-Vaccinologie
 
Dl. Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V, reîntors în țară din 2005 și stabilit la Brașov.