ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Bogdan Florin Vlaicu ne oferă o nouă discuție aplicată cu specialiști privind probabil cea mai mare crimă în masă a secolului XXI - Vaccinarea Covid: „Cursul 95 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască - o dezbatere cu invitații mei speciali, doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, și doctorița Tatiana Uruioc, medic neurolog din Buhuși. Vorbim despre dezbaterea dintre medici și parlamentari de la Palatul Parlamentului despre dictatura cu față medicală din vremea pandemiei, din 10 februarie, despre independență profesională versus protocoale medicale și despre efectele neurologice ale inoculării.

Vă rog să distribuiți această postare care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!”, ne mai roagă Părintele iar noi facem ascultare aici, nu înainte de a semnala și noi, după ce l-am ascultat pe dr. Damian Baciu, posibilitatea ca un nou compus să ajute în mod special vaccinații să-și mai revină. Este vorba de nattokinaza, despre care găsim deja un Studiu PubMed din august 2022.

De asemenea, o a doua emisiune foarte importantă se găsește imediat după prima filmare, transmisie în care o puteți asculta pe doctorița Geanina Hagimă și unde aceasta prezintă și prelegerea sa de la Parlament, remarcând cu deosebită gentilețe că prima conferință a medicilor care denunță greșelile grave din perioada pandemiei, începând cu injectarea cu seruri experimentale, a avut loc chiar de ziua Părintelui Justin Pârvu, 10 februarie.

VIDEO 1:

VIDEO 2: