ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), vaccinatorul-șef al Americii, dr. Anthony Fauci, a fost fotografiat în 2001 împreună cu o adunătură de elite globaliste, la evenimentul Carnegie Medal of Philanthropy („Medalia Carnegie a filantropiei”). Discretul funcționar guvernamental a fost prezent alături de titani ai globalismului precum Ted Turner, David Rockefeller, George Soros și Bill Gates Sr. Arhivele arată că Gates Sr. a fost membru al consiliului de administrație al Planned Parenthood înainte de decizia Curții Supreme în cazul Roe vs. Wade, iar Bill Gates însuși a declarat într-un clip video (mai jos) că tatăl său a fost șeful Planned Parenthood. Astfel, este foarte evidentă relația de ani de zile dintre Fauci și familia Gates, în timp ce Fauci coordonează acum răspunsul guvernului american la pandemia de coronavirus, iar prietenul său Bill Gates face agitație pentru ținerea pe loc a populației până când un vaccin finanțat de Gates va ajunge pe piață. 

National File l-a surprins pe Bill Gates dezvăluind într-un interviu cu Bill Moyers că tatăl său, super-avocat, a fost șeful Planned Parenthood ca activitate voluntară: „Tatăl meu a fost președintele Planned Parenthood”, a spus Gates. Salon a relatat în 1998 că Gates Sr. a făcut parte din consiliul național al Planned Parenthood.

Iată-l pe Bill Gates referindu-se recent la „vaccinul” său ca fiind „soluția finală” la coronavirus.