ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta este emisiunea din 12 mai 2022  pentru care mi s-a inițiat a doua ancheta disciplinara la Colegiul Medicilor si pentru care merg azi la Curtea de Apel alaturi de domnul Dan Bazavan, presedinte al Asociației Stop Discriminării Cetățenilor: VIDEO AICI

Ascultați aceasta emisiune care reprezintă un tablou complet al plandemiei, al marii fraude.
 
Care este greseala mea? Ca am spus adevărul? Sper ca justiția să-și faca treaba. Numai daca ești rauvoitor nu sesizezi ca ce face CMR este  hartuirea,  intimidarea medicilor care citesc, care gandesc si tin la imaginea profesiei de medic...

Eu sunt tare multumita de informațiile pe care le-am oferit in aceasta emisiune si de imaginea de ansamblu a marii fraude pe care am creat-o prin acest dialog. 

Felicitări domnului Zara pentru emisiune (pentru care postul pe atunci News Romania a fost amendat)! 
 
În continuare puteți citi INTEGRAL EXPUNEREA PDF de la Conferința ActiveNews - Starea de Libertate ROMÂNII ȘI MAREA RESETARE, desfășurată la Cluj-Napoca pe 12 iunie 2023.
 
Doamne, ajută!