ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Geanina Hagimă este anchetată disciplinar de Colegiul Medicilor din România, pentru participarea sa la emisiunea „Dezvăluiri” difuzată de postul News România în data de 12.05.2022(VIDEO). Biroul Colegiului a decis să o sancționeze pentru diferitele afirmații cu privire la eficiența și efectele secundare ale vaccinurilor administrate populației împotriva Covid, precum și ale măsurilor luate de autorități pentru a împiedica răspândirea virusului, potrivit facsimilului de mai jos.

 

Dr. Geanina Hagimă a mai fost audiată de Colegiul Medicilor, pe 22 iunie, în urma sesizării făcute de președintele Colegiului Medicilor din Romania, profesorul Daniel Coriu. Acesta a trimis o sesizare către Colegiul Medicilor Argeș, în care afirmă că în data de 4-05-2022, Hagimă a  participat la un protest în fața Colegiului Medicilor din România la care a vorbit împotriva măsurilor luate pe teritoriul României în timpul pandemiei covid și a menționat nemulțumiri față de activitatea CMR care nu a avut grijă ca imaginea medicilor să fie respectată.