ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Geanina Hagima a explicat, pe înțelesul tuturor, de ce nu se insistă asupra medicației precoce, ci asupra vaccinării, de ce injectarea copiilor este nejustificată, dar și despre efectele adverse ale vaccinului, care , în mod normal, sunt monitorizate până în 2026, transformând vaccinul COVID într-un ser experimental.

Explicația doctorului (VIDEO):

 
 
„Buna ziua,

Sunt medic primar ginecolog si am obiceiul sa citesc literatura de specialitate, avand colaborare cu o revista europeana in domeniul ginecologiei oncologice. Mentionez acest lucru inca de la inceput pentru a va informa ca am experienta in citirea studiilor medicale si interpretarea lor. Prin acest e-mail si prin filmul atasat, va aduc argumente stiintifice impotriva votarii certificatului verde ce reprezinta un abuz, o amenintare pentru libertatea noastra. Am studiat cu atentie studiile Pfizer referitoare la vaccinul anti-covid si am constatat o lipsa de profesionalism din partea celor care au realizat aceste studii, precum si o manipulare uriasa.

Dupa cum veti vedea din filmul scurt (de 13minute) pe care l-am realizat pe baza articolelor publicate referitoare la  studiul Pfizer, acest studiu are numeroase probleme de proiectare, de efectuare, precum si in ce priveste concluziile si modul inselator in care ele au fost transmise populatiei.

Dupa 6 luni de la a doua doza nu s-a dovedit ca vaccinul Pfizer scade mortalitatea prin covid si nici categoria de boala denumita covid critic. Mortalitatea prin covid a fost oricum scazuta in studiu, atat in grupul nevaccinat cat si in grupul vaccinat. Raportat la populatia Romaniei, nu este de inteles de ce Romania are de 10 ori mai multe decese in aceeasi perioada suprapusa cu a studiului Pfizer (https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Geanina-Hagima-De-ce-mortalitatea-prin-Covid-in-Romania-este-atat-de-crescuta-Raportare-exagerata-tratament-incorect-arma-biinara-170475 ). In aceste conditii, este clar ca trebuie sa se puna accent pe tratamentul precoce, ambulatoriu, cu medicamente ieftine si eficiente (hidroxiclorochina, ivermectina, arbidol) si sa nu se mai promoveze asa agresiv vaccinarea, din moment ce ea nu este solutia pentru aceasta situatie. 

Imunitatea postvaccinare scade treptat, in timp ce imunitatea naturala ofera protectie inalta, de 81-100% si de lunga durata 6-8l uni impotriva reinfectiei, asa cum recunoaste si OMS (https://www.who.int/publications/i/item/considerations-in-adjusting-public-health-and-social-measures-in-the-context-of-covid-19-interim-guidance ). Dupa 2 ani de pandemie cu un virus contagios este foarte probabil ca aproape toata populatia Romaniei este imunizata (imunitate umorala si celulara).

Este un mare semn de intrebare de ce romanilor care au trecut prin boala si au anticorpi, li s-a recomandat totusi vaccinarea. Un alt semn mare de intrebare este de ce au fost contractate atat de multe doze de vaccin pentru Romania. De ce se insista cu vaccinarea pana in 2022 cand studiile se termina in 2023? Reactiile adverse raportate in Europa sunt multe, marea majoritate probleme neurologice. Romania nu are un sistem de monitorizare activa a reactiilor adverse, iar medicii si cetatenii nu sunt antrenati pentru a le raporta si astfel, aceste reactii sunt subraportate.  

Consider ca sunt necesare dezbateri publice, ca este necesara o evaluare independenta a acestor studii. Este foarte important sa se reconsidere pozitia autoritatilor Romane asupra acestor decizii ce par a fi luate mai mult prin mimetism cu celelalte state, si nu in urma unei evaluari atente, profesioniste a situatiei la nivel local, cu consultarea medicilor romani asupra oportunitatii si utilitatii acestor masuri.

Am facut efortul sa realizez acest video  tocmai pentru a va informa, constienta fiind ca marea majoritate a dumneavoastra nu aveti pregatire medicala si poate nu aveti informatii suficiente pentru a lua o decizie in ce priveste aceasta situatie de o importanta exceptionala. 

Pe baza dovezilor prezentate si nu numai, consider ca in acest moment se utilizeaza un pretext medical pentru a fi impuse restrangeri grave ale drepturilor si libertatilor noastre. Avand copii, sunt si mai motivata sa ma informez si sa atrag atentie asupra acestor anomalii. 

De aceea dumneavoastra, cei care sunteti mandatati de noi, poporul, sa votati aceste legi, trebuie sa luati decizii care sa serveasca interesele acestuia. Suntem un popor de oameni inteligenti, putem sa gandim singuri strategia de a iesi din aceasta situatie (ma ofer sa ajut cu experienta mea) , nu putem accepta ordine care nu au acoperire medicala.

Cu stima si credinta ca Dumnezeu este alaturi de noi, romanii, in aceasta grea incercare,

Geanina Hagima,

Medic primar obstetrica-ginecologie”.