ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unei postări de pe Substack a lui James Cintolo, celebrul Dr. John Campbell a făcut o solicitare așteptată de mult timp: Oprirea vaccinului COVID. Acesta a adus numeroase argumente științifice și chiar a publicat în videoclipurile sale anterioare studii care susțin cererea sa.

El a spus că datele implică prea multe probleme de siguranță asociate vaccinurilor cu ARNm.

De ce nu ați auzit despre acest lucru? De ce nu ați văzut un videoclip despre acest lucru postat pe canalul YouTube al doctorului Campbell? Pe scurt, la fel ca mulți alții, i-a fost teamă să nu fie cenzurat și chiar restricționat pe platformă  pentru că a spus adevărul, așa că și-a postat videoclipul de dezvăluiri pe o altă platformă.

Haideți să-i facem cu toții o favoare doctorului John Campbell și să facem ca acest videoclip să devină viral. Vă rugăm să îl distribuiți tuturor celor pe care îi cunoașteți, astfel încât adevărul să se afle, este îndemnul bloggerului aminit.
 
Redăm mai jos videoclipul realizat de Dr. Campbell și repostat pe alt cont de YouTube.
 
VIDEO: