ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Joseph Mercola i-a luat un interviu lui  Edward (Ed) Dowd, care a  fost analist și manager de fonduri la BlackRock, cel mai mare manager de active din lume. Cu peste 10 trilioane de dolari în active, BlackRock deține o putere financiară mai mare decât orice altă țară din lume, cu excepția SUA și a Chinei. Interviul a fost trascris pentru theepochtimes și publicat pe blogul personal al doctorului Joseph Mercola.  
 
Dowd a publicat o carte de curând, iar interviul se axazează pe prezentarea acesteia, pe modul în care autorul a conceput abordarea uneia dintre cele mai mari probleme ale prezentului: vaccinul și decesele subite din ultimii doi ani. Acesta povestește cum totul se aseamănă cu o șaradă în care oamenii sunt obligați să joace după cum li se dictează și face o serie de analogii revelatoare între comportamentul unam în acest context și bursa de valori. 

DR. JOSEPH MERCOLA:

Dowd are un talent deosebit pentru a vedea tendințele și a reușit să crească activele pe care le-a gestionat în perioada în care a lucrat la BlackRock de la 2 miliarde de dolari la 14 miliarde de dolari. În urmă cu zece ani, a părăsit BlackRock, s-a mutat în Maui și a devenit antreprenor. Mai recent, a ieșit la iveală ca denunțător împotriva injecțiilor COVID și a corupției Big PharmA.

În ultimul nostru interviu, am discutat despre certitudinea matematică a unui colaps financiar și despre modul în care COVID a oferit o convenabilă perdea de fum pentru a ascunde această realitate.

Datele dezvăluie crimele împotriva umanității

Dowd a publicat acum o carte, "Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022" (Cauza necunoscută: Epidemia de morți subite în 2021 și 2022), în care detaliază datele care arată că injecțiile sunt o crimă împotriva umanității.

„Când acest produs [injecțiile COVID] a ajuns pe piață, am fost foarte suspicios, deoarece știu multe despre îngrijirea sănătății", spune Dowd.
 
„Am fost pe Wall Street și obișnuiam să analizez acțiunile din domeniul sănătății. Știam că vaccinurile normale au avut nevoie de șapte până la 10 ani pentru a-și dovedi eficiența și siguranța.

Acesta era un vaccin experimental, o terapie genetică netradițională care nu fusese niciodată testată pe oameni. Am citit literatura de specialitate privind testele pe animale și am constatat că acestea erau o abominație. Apoi, acest lucru a fost aprobat în 28 de zile. Au scăpat de grupul de control. Știam că era vorba de Operațiunea Warp Speed, așa că am fost foarte suspicios de la bun început în legătură cu toată chestia asta.

Apoi, la începutul anului 2021, am început să aud de la prieteni și rude îndepărtate anecdote conform cărora oamenii se îmbolnăveau și/sau se răneau, sau mureau. Am început să citesc despre morțile bruște ale atleților, [și] am suspectat imediat vaccinul. Nu aveam datele pe care le am acum, dar mi-am spus: „Știi, o să mă uit la rezultatele companiilor de asigurări, la rezultatele caselor funerare".

Asta a dus în cele din urmă la statisticile privind mortalitatea excesivă... Sunt cunoscut ca „tipul cu mortalitatea excesivă” chiar acum. Ceea ce am învățat din experiența mea personală este că Pharma este, în general, în mare parte frauduloasă. Majoritatea medicamentelor care au fost aprobate de FDA [Administrația americană pentru alimente și medicamente] nu sunt chiar atât de sigure și eficiente.

Sunt nevoiți să retragă atât de multe medicamente în fiecare an. FDA a fost capturată în totalitate de industria farmaceutică. Între 70 și 75% din brațul farmaceutic de aprobare a medicamentelor al FDA provine din taxele farmaceutice, direct de la companii, așa că acest lucru a fost corupt de mult timp.

Acum este expus în primul rând pentru că [injecția COVID] [rănește și ucide] un număr atât de mare de oameni. Este greu de ascuns acest lucru ... Această fraudă este dezvăluită și este acolo pentru ca oamenii să o vadă, dar este doar în camera de ecou. Mass-media mainstream este încă îndatorată marilor companii farmaceutice din cauza tuturor cheltuielilor publicitare și a factorilor de decizie politică guvernamentali ... [care] vor ca acest lucru să dispară.

Din punctul meu de vedere, există o mușamalizare uriașă. Datele despre care voi vorbi astăzi sunt acolo pentru ca autoritățile sanitare mondiale să le vadă. Ele văd ceea ce văd și eu, iar în acest moment este vorba de neglijență, de abuz, de mușamalizare și de crimă.

De aceea mă aflu aici, pentru că nu cred că cineva are dreptul să-mi spună ce să fac cu corpul meu și nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat cu adevărat. Cifrele pe care vi le voi dezvălui reprezintă acum o problemă de securitate națională."

Statisticile privind asigurările de viață de grup spun o poveste curioasă

Îngrijorările lui Dowd se bazează pe o varietate de statistici, inclusiv, dar nu numai, pe datele guvernamentale privind mortalitatea și invaliditatea, precum și pe datele companiilor de asigurări private, cum ar fi datele privind asigurările de viață de grup. După cum a explicat Dowd, polițele de viață de grup sunt polițe acordate marilor corporații din Fortune 500 și companiilor de dimensiuni medii.

Practic, atunci când începeți să lucrați la una dintre aceste companii, semnați din prima zi o poliță care include un plan de asistență medicală și un plan de asigurare de viață (beneficiu de deces), care este de obicei de una sau două ori mai mare decât salariul anual. Singurul mod în care puteți obține o cerere de despăgubire pentru aceste polițe este dacă muriți în timp ce sunteți angajat. Dacă demisionați sau sunteți concediat, nu primiți această cerere de despăgubire.

Asigurarea de viață este o afacere profitabilă pentru companiile de asigurări, deoarece ratele de deces au fost, din punct de vedere istoric, foarte previzibile. În SUA, forța de muncă civilă disponibilă este de aproximativ 164 de milioane de persoane în total. Dintre acestea, 98 de milioane sunt efectiv angajate, iar din aceste 98 de milioane, doar un mic subset are de fapt o asigurare de viață de grup.

„Acești oameni sunt un subansamblu minuscul din cele 98 de milioane, deoarece aceștia sunt lucrătorii de la cele mai bune corporații, cu acces la cele mai bune servicii medicale. Au un nivel de educație ridicat și sunt angajați, iar pentru a fi angajat trebuie să ai o oarecare stare de sănătate.

Industria a făcut cercetări în 2016 pentru a determina cât de sănătoasă este această populație în comparație cu populația generală din SUA ... Acest raport a spus că, în orice an, deținătorii de polițe de asigurare de viață de grup mor la o treime din rata populației generale din SUA. Aceștia se confruntă cu o treime din rata de mortalitate a populației generale din SUA, deci sunt sănătoși.

Ce s-a întâmplat în 2021 cu acest grup? Ei bine, haideți să vorbim despre ce s-a întâmplat în 2020. COVID a afectat pe toată lumea, iar populația generală a SUA a experimentat un exces de mortalitate mai mare din cauza COVID înainte de vaccinare decât deținătorii de viață de grup, deci această relație a ajutat. Ei bine, în 2021 acest lucru s-a inversat. Vârstele cuprinse între 25 și 64 de ani ale deținătorilor de polițe de viață de grup, așa cum a raportat Societatea de Actuari, au cunoscut un exces de mortalitate de 40%.

Populația generală a SUA în 2021 a experimentat un exces de mortalitate de 32%. Acesta este al doilea an al pandemiei cu vaccinuri miraculoase. Nu-i așa că este interesant? Un subgrup mult mai sănătos al populației a murit cu o rată mai mare decât populația generală."

Statisticile privind dizabilitățile dezvăluie că vaccinurile sunt o problemă de securitate națională
Statisticile americane privind dizabilitățile sunt la fel de revelatoare. În fiecare lună, Biroul de Statistică a Muncii din SUA efectuează sondaje privind dizabilitatea. În cei cinci ani de dinaintea COVID, rata lunară de invaliditate a fost cuprinsă între 29 și 30 de milioane de persoane. Acestea sunt cifre absolute.

După injecțiile COVID, începând cu luna mai 2021, tendința de invaliditate s-a schimbat dramatic. În septembrie 2022, existau 33,2 milioane de americani cu handicap. Asta înseamnă un plus de 3,2 milioane sau 4,2 milioane, în funcție de faptul dacă folosiți linia de bază de 29 de milioane sau 30 de milioane. Aceasta este o rată de schimbare de trei deviații standard din mai 2021

O abatere standard de trei înseamnă că șansa ca acest lucru să se întâmple este de 0,03%, deci în jurul lunii mai 2021 s-a întâmplat ceva extrem de neobișnuit. De atunci, populația totală a SUA a înregistrat o rată de creștere a dizabilităților de 11%, în timp ce persoanele angajate - care reprezintă aproximativ 98 de milioane dintr-o populație totală de aproximativ 320 de milioane - au înregistrat o rată de creștere a dizabilităților de 26%.

"Așadar, avem două baze de date diferite care sugerează același lucru", spune Dowd. "A fost în detrimentul sănătății tale să fii angajat în 2021 și 2022 ... Ceva se întâmplă cu cei mai apți dintre noi, studenții de la facultate, cei angajați, cei din armată, lucrătorii din prima linie ...

Cei care sunt angajați devin invalizi mai repede decât populația generală a SUA. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cei care au un loc de muncă printre noi sunt mai sănătoși, în general ... Dacă ai un loc de muncă, ai tendința de a fi capabil să te prezinți la serviciu. Practic, concluzia este următoarea. Singura explicație pe care o văd pentru acest lucru este mandatul pentru inoculări biologice experimentale ...

Unul dintre denunțătorii mei din [industria] asigurărilor mi-a spus că, începând cu august 2022, cohorta milenară a deținătorilor de asigurări de viață de grup încă se confruntă cu o mortalitate excesivă de 36%.

Oamenii din companiile Fortune 500 mor într-un ritm mult mai excesiv decât cei care nu sunt angajați acolo, așa că acest lucru are implicații pentru anii următori. Este o problemă de securitate națională, din câte îmi dau seama... Se pare că i-am otrăvit pe cei mai apți dintre noi prin mandatele [vaccinuri covid]."

Aceleași tendințe sunt observate și în Europa. Excesul de mortalitate în rândul tinerilor a crescut. În primul an al pandemiei, au murit persoane în vârstă. În cel de-al doilea an, aceasta s-a mutat brusc la tineri care muncesc.

Un dezastru în devenire

Deocamdată, tendința de mortalitate excesivă în SUA s-a stabilizat între 15% și 20% pentru populația generală. În Marea Britanie și în Europa, tendința de mortalitate excesivă în rândul populației generale este cuprinsă între 10% și 20%. Între timp, milenialii americani din rândul forței de muncă cu polițe de viață de grup au o rată de mortalitate excesivă de 36% începând cu august 2022.

După cum a remarcat Dowd, dacă ești angajat la o companie din Fortune 500 care mandatează boosterele, este logic ca excesul de mortalitate să fie mai mare decât cel al populației generale, dacă injecțiile dăunează oamenilor.

Mulți dintre cei din populația generală sunt prea tineri pentru a face vaccinurile, sunt lucrători pe cont propriu, lucrează pentru companii mici care nu sunt obligate să impună vaccinurile sau sunt pensionari. Pe scurt, populația generală a avut mai multe opțiuni în ceea ce privește administrarea sau nu a vaccinurilor. Dacă aceste tendințe continuă în același ritm, este un dezastru absolut pentru economia noastră și pentru societate în general.

„Directorul general al OneAmerica, Scott Davison, a declarat că o creștere de 10% a mortalității excesive în rândul persoanelor active de vârstă tânără reprezintă un eveniment cu o deviație standard de trei ori, sau o dată la 200 de ani. Asta înseamnă doar 10%. El a spus că procentul de 40% pe care l-au văzut în 2021 este pur și simplu de neînchipuit. Nici măcar nu au putut calcula ce înseamnă acest lucru.

Suntem peste 10%, deci suntem mult peste evenimentul cu o deviație standard de trei. Ceea ce nu știm sunt tendințele pe termen lung. Din punct de vedere anecdotic, o tânără pe care o cunosc, [în vârstă de] 30 de ani, a făcut-o în decembrie 2021.

Ea prezintă probleme cardiace acum, în luna octombrie [2022]. Are un ritm cardiac de 30 de bătăi pe minut, deci are probleme. Aud despre foarte multe probleme cardiace în cercurile prietenilor mei milenari care s-au prezentat la mult timp după injecție."

După cum se detaliază în "Este Long-COVID Elefantul din cameră?", o cercetare recentă1 din Elveția a constatat că rata miocarditei subclinice este de sute de ori mai frecventă decât miocardita clinică. De fapt, 100% dintre cei care au primit injecția au suferit un anumit nivel de leziuni cardiace, chiar dacă erau asimptomatici, deoarece toți au avut niveluri ridicate de troponină (un indicator sau biomarker pentru leziuni cardiace).

Tranzacțiile bursiere ca analogie pentru absorbția injecției COVID 

Vestea bună este că absorbția celor mai recente rapeluri bivalente este de doar 10%, ceea ce înseamnă că 90% dintre cei eligibili pentru acestea nu le-au primit. Să sperăm că acesta este un semn al revenirii la normalitate. Cu toate acestea, mulți rămân blocați în cutia pro-vaccinare  pentru simplul motiv că ego-ul lor este înfășurat în ea.

Mulți nu au luat și nu au acceptat injecțiile din motive personale de sănătate. După cum a remarcat Dowd, „au făcut-o din motive tribale de semnalizare a virtuții și au vrut să se simtă superiori altor oameni". Pentru a rupe vraja, ei trebuie să ajungă la conștientizarea faptului că au fost păcăliți, au fost înșelați, iar asta este dureros.

„Dacă cumperi o acțiune și se dovedește că teza ta de investiție este greșită, ceea ce ar trebui să faci este să faci un salt de 180 de grade și să vinzi acțiunea, pentru că te-ai înșelat. Ceea ce am constatat, chiar și în cazul unora dintre cei mai mari investitori, este că, dacă ego-ul lor era atașat, ar ignora dovezile clare că teza a fost compromisă. Uneori, în unele dintre aceste companii ar fi fost implicată chiar și o fraudă, dar ei ar fi continuat să cumpere acțiunile până la capăt.

Aceasta este o analogie pentru ceea ce înseamnă administrarea de rapeluri în acest moment - administrarea de rapeluri pentru un produs care nu funcționează deloc, nu previne COVID și nici transmiterea. Să spunem că tu crezi că este sigur și eficient. Dar acum există probleme serioase de siguranță care sunt dovedite, așa că este literalmente ego-ul tău care te va ucide. Noi numim asta „bani proști" pe Wall Street, așa că gândiți-vă la asta ca la o tranzacție.

Fie că ești în long [adică iei o poziție lungă pe] vaccin, fie că ești în short. Cei dintre noi care nu l-au luat sunt short. Cei care sunt în poziție lungă au posibilitatea de a face un salt de 180 de grade și de a nu primi rapeluri. Asta ar fi echivalentul vânzării de acțiuni.

Cei care continuă să primească rapeluri devin mai long pe măsură ce apar tot mai multe dovezi [împotriva vaccinurilor COVID]. [Nota editorului: În tranzacționarea acțiunilor, o poziție lungă este deținută cu speranța că valoarea acțiunilor va crește în viitor. Dacă valoarea scade, pierdeți bani].

Acesta este cel mai mare decalaj asimetric de informații pe care l-am văzut vreodată în viața mea și se datorează unei întregi serii de factori - tăinuiri mediatice, corupție guvernamentală, corupție și ego-ul autorităților de reglementare, ego-ul individual al oamenilor. Aceasta este cea mai mare tranzacție din viața mea și, de ce parte a tranzacției vreți să fiți?

Speranța mea este de a convinge oamenii să își reducă pierderile și să nu mai ia acest lucru și apoi să caute modalități de a vindeca daunele care au fost făcute. Vestea bună este că se pare că există oameni care lucrează la protocoale pentru a atenua și, sperăm, inversa o parte din daune."

Impactul asupra infrastructurii SUA  

În cazul în care ratele de mortalitate și de invaliditate excesive rămân catastrofal de ridicate, impactul asupra infrastructurii noastre va fi grav. Dowd estimează că între 2 și 3 milioane de americani au rămas deja invalizi din cauza injecțiilor. Oficial, rata șomajului este de 3%, dar dacă se adaugă excesul de dizabilități, se constată că rata reală a șomajului este de fapt de aproximativ 6%.

"De ce este important acest lucru? Avem un șomaj de 3% și totuși avem peste tot panouri cu "se caută ajutor". Ei bine, motivul pentru care aveți panouri cu "se caută ajutor" este că oamenii care obișnuiau să muncească, americanii apți de muncă, nu mai sunt capabili să muncească, așa că se creează penurie.

De asemenea, nu există o invaliditate completă. Unii oameni rezistă și își târăsc fundul la muncă, dar lipsesc și zile. O mulțime de oameni sună și lipsesc zile... Pot vorbi și despre ceea ce văd în lanțul de aprovizionare cu automobile. Mașina mea a fost lovită pe 14 iulie [2022]. Panoul farului meu stâng a fost distrus și radiatorul a fost deteriorat.

A durat 10 zile pentru a obține un raport de poliție, deoarece departamentul meu de poliție are deficit de personal. Apoi, am sunat în jur și există lipsuri de piese de schimb pe tot globul, iar atelierele de caroserie sunt blocate. Nu am putut obține nici măcar o remorcare la un atelier de caroserie până în noiembrie, așa că nu am putut obține o estimare pe care să o dau companiei mele de asigurări. A trebuit să fac o estimare cu fotografii.

Le-a luat aproximativ o lună să mă contacteze, iar apoi, când am depus o cerere de despăgubire pentru reparații, compania mea de asigurări mi-a spus: 'O să vă distrugem mașina. Este o pierdere totală". O să vă dăm un cec". Acum, motivul pentru care au făcut asta a fost pentru că fac bani de pe urma mașinii mele distruse.

Vor vinde piesele, [motiv pentru care] mi-au dat mai mulți bani decât valoarea din Cartea Albastră ... Acesta este un fel de început glacial, ceea ce eu numesc scenariul „Mad Max glacial".

Bunurile și serviciile pe care obișnuiam să le considerăm de la sine înțelese vor începe să dispară. Uber Eats va dispărea, va fi ca pasărea dodo. Pur și simplu nu vor fi suficienți oameni care să ocupe aceste locuri de muncă și va deveni din ce în ce mai dificil să obții lucruri. Lanțurile de aprovizionare sunt deja rupte. Acestea vor deveni și mai distruse cu mai puțini oameni pe margine.

Nu uitați, lanțurile de aprovizionare se realizează „just-in-time". Acesta a fost un lucru important când eram pe Wall Street.„Lanțul de aprovizionare just-in-time, super-eficient". Ei bine, „just-in-time" a fost proiectat algoritmic pentru a folosi cât mai puțini oameni. Acum, este nevoie doar de câțiva oameni care să se îmbolnăvească sau să dispară și totul se blochează. Așadar, acesta este începutul.

Cred că va fi din ce în ce mai rău. Ceea ce aud despre impactul pe termen mediu mă sperie. Din cauza faptului că absorbția de rapeluri a scăzut, ar fi trebuit să vedem că mortalitatea excesivă ar fi început să scadă în cifre. Dar nu este așa.

Este în continuare [ridicată] și bănuiesc că atunci când vom avea cifrele privind sezonul de gripă din această iarnă, mortalitatea excesivă va avea din nou o tendință de creștere, deoarece sistemul imunitar al oamenilor este compromis. Bolile care ar fi fost ușor de suportat îi vor doborî pe unii oameni."

Speranța de viață a scăzut vertiginos

La sfârșitul lunii august 2022, am descoperit, de asemenea, că speranța de viață în SUA a scăzut vertiginos în 2020 și 20212, ceea ce susține și mai mult ipoteza că vaccinurile ucid prematur oamenii.

În timp ce mă pregăteam pentru interviul cu Ed, mi-am dat seama că voiam să discut cu el despre cea mai mare scădere a speranței de viață în SUA din ultimii 100 de ani, deoarece nu a discutat acest aspect în cartea sa. Am folosit câteva motoare de căutare care nu sunt pe Google și nu am găsit-o deloc. Apoi mi-am dat seama că am salvat o copie a poveștii într-una dintre prelegerile mele în PowerPoint (a se vedea mai jos):
 
 
 


Dacă nu aș fi salvat această captură de ecran și dacă nu aș fi avut titlul exact pe care să-l caut, probabil că nu aș fi găsit niciodată articolul.

În 2019, durata medie de viață a americanilor de toate etniile era de aproape 79 de ani. Până la sfârșitul anului 2021, speranța de viață a scăzut la 76 de ani - o pierdere de aproape trei ani. În mod obișnuit, o scădere a speranței de viață cu doar o lună sau două este un lucru important, așa că o pierdere de trei ani este un semn că a avut loc ceva catastrofal.

Este, de asemenea, destul de incriminator faptul că articolul 3 din The New York Times care a raportat această scădere istorică a speranței de viață a fost rapid șters, la fel ca toate postările. Pentru mine, scăderea speranței de viață este o dovadă prima facie că injecțiile COVID sunt o fraudă periculoasă. Probabil, articolul a fost șters pentru a proteja povestea pro-VACCIN.

Aceasta este o ilustrare clasică a ceea ce face cabala globală și am discutat-o în profunzime în cadrul unui viitor interviu cu Whitney Webb. Este clar că această cenzură și eliminarea informațiilor importante se va agrava cu timpul. Așadar, dacă apreciați un videoclip sau un articol, ar fi foarte util să îl descărcați pe unitățile personale, deoarece este foarte posibil să dispară data viitoare când îl veți căuta.

"Nu sunt un om de știință. Nu sunt medic. Sunt un expert în piețe de capital financiar", notează Dowd. "Ce facem pe piețele financiare de capital? Acumulăm avantaje informaționale față de alți oameni pentru a lua decizii cu privire la clasele de active, pentru a face bani înainte ca toți ceilalți să vadă schimbarea de tendință. Așa se fac bani.

Trăiesc în lumea dintre percepție, realitate și momentul în care se produce această trecere de la percepție la realitate. În acest moment, percepția a 90% din populație pare să fie că injecția COVID este sigură și eficientă, iar eu sunt nebun. Ei bine, datele mele sugerează că nu sunt nebun. Nu numai că nu sunt nebun, dar vă înșelați atât de mult încât vă va fi dăunător pentru sănătate.

Cartea este o călătorie prin modul în care gândesc. Prezint teoria cazului. Este un simplu raționament deductiv. Nu trebuie să mă credeți, dar trebuie să vă puneți această întrebare: „Dacă anul 2020 a fost atât de interesant pentru mass-media și pentru oficialii din domeniul sănătății care au numărat cu atâta bucurie toate decesele, de ce nu vorbesc despre ratele excesive de mortalitate pe care le vedem acum la nivel global, în special în rândul persoanelor de vârstă tânără care lucrează și al celor cu un loc de muncă?".

Se pare că nu se vorbește deloc despre asta, așa că trebuie să ne întrebăm: „Dacă asta nu este o problemă de securitate națională și o criză națională de sănătate, atunci ce este?". De ce această tăcere? Ei bine, teza mea este o dovadă prima facie a unei mușamalizări... Priviți cartea mea ca pe o teză de stoc. Este cazul meu de investiție, de ce v-aș propune o acțiune... Vă propun doar o tranzacție.

Ieși din vaccin. Nu le mai luați. Sunteți de partea greșită a tranzacției și, dacă nu mă ascultați, în loc să pierdeți bani, probabil că vă veți pierde sănătatea și/sau viața."

O pastilă roșie de Crăciun

O caracteristică excelentă a cărții "Cauza necunoscută: Epidemia de morți subite în 2021 și 2022" este că nu te va copleși cu analize statistice complexe. Este o lectură simplă, cu o mulțime de imagini și grafice. De asemenea, include coduri QR pentru referințe, astfel încât să le puteți confirma rapid.

„Tot ceea ce am extras din surse", spune Dowd. "Este o carte puternică. Este o carte care sper să schimbe mintea marginalilor... Cred că este un cadou de Crăciun excelent pentru membrul familiei care nu vede realitatea pe care o vedem noi și, din nou, vine de la un tip de pe Wall Street, expusă ca o teză de investiții. Puteți să nu fiți de acord, dar toate lucrurile pe care le-am pus în carte sunt de la sursă, iar datele sunt date ...

Ceea ce nu facem în carte este să nu intrăm în cine și de ce. Nu vrem să atacăm viziunea despre lume a cuiva, dar datele sunt atât de convingătoare, încât spunem la sfârșitul cărții ... "Există o mușamalizare și o încălcare a legii".

Jessica Rose, Ph.D., a spus într-un interviu cu mine, și am pus citatul ei în carte, 'Unele lucruri sunt mai rele decât moartea'. Cea mai acută reacție adversă este moartea. Dar există și altele care îți pot face viața destul de mizerabilă pentru o perioadă lungă, lungă de timp și, de asemenea, pot face mizerabilă viața altor persoane care trebuie să aibă grijă de tine.

Când vă gândiți la statisticile privind forța de muncă, dacă cineva din casă are un handicap grav, persoana care nu este handicapată pierde ore și săptămâni de muncă pentru a avea grijă de acea persoană, pentru a o duce la spital, pentru a o duce la vizitele la spital, și așa mai departe.

De asemenea, gândiți-vă la infrastructura spitalicească care va fi copleșită, în special cu lucrătorii din domeniul sănătății care au fost obligați să facă toate aceste vaccinuri. Vom avea o criză în domeniul sănătății, fie că știți sau nu.

Se apropie și nu veți avea acces la asistență medicală... De aceea cred că oamenii trebuie să se gândească la o sănătate holistică și să devină cât mai sănătoși posibil chiar acum... Faceți tot ce puteți în afara sistemului medical, pentru că în curând acesta nu va mai fi acolo pentru voi."