ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul dr. Joseph Mercola a realizat recent un interviu de excepție cu dr. Li-Meng Yan, virusoloaga chineză specializată în coronavirusuri, care a evadat din China în Statele Unite pentru a avertiza lumea asupra originii reale a virusului SARS-CoV-2, precum și a mușamalizării adevărului de către Partidul Comunist Chinez, care a lucrat mână în mână cu guvernul SUA. Interviul video și articol însoțitor, publicat de dr. Mercola pe site-ul său pentru un timp limitat, sunt acum disponibile pe LifeSiteNews. Redăm, în continuare, o sinteză a discuției purtate de cei doi.

REZUMAT

  • Li-Meng Yan, doctor în științe medicale, a fugit din China în Statele Unite pentru a demasca mușamalizarea de către China a originii pandemiei COVID-19.
  • Potrivit lui Yan, SARS-CoV-2 a fost fabricat într-un laborator militar chinez. A treia Universitate Medicală Militară și Institutul de Cercetare pentru Medicină al Comandamentului din Nanjing au descoperit un coronavirus de liliac numit ZC45. Ea este convinsă că ZC45 a fost folosit ca model și/sau suport pentru a crea SARS-CoV-2.
  • Deși este posibil ca armata chineză să fie responsabilă de crearea fizică a virusului, există numeroase dovezi care arată că SUA au finanțat cel puțin o parte din cercetările care au dus la această pandemie.
  • Injecțiile COVID și pașapoartele de vaccinare se încadrează în agenda PCC, făcând ca întreaga lume să accepte și să adopte sistemul de control social al PCC.
  • Yan îi îndeamnă pe americani să conștientizeze caracterul distructiv al comunismului și să i se opună în orice mod posibil. Iar aici intră și refuzul mandatelor de vaccinare și al pașapoartelor de vaccinare

Câteva date biografice despre dr. Li-Meng Yan

Li-Meng Yan este atât medic, cât și doctor în medicină, cu pregătire specială în domeniul coronavirusurilor. Ea a scăpat de sub influența Chinei în timp ce se afla în Hong Kong și a ajuns în Statele Unite „pentru a ne avertiza cu privire la ceea ce ea crede că este o mușamalizare masivă”, potrivit prezentării făcute de dr. Mercola.

Yan a urmat cursurile unei facultăți de medicină, urmând apoi un program de doctorat în oftalmologie. Facultatea la care și-a obținut titlul de doctor a fost inițial o universitate medicală militară, ceea ce explică o parte din rețeaua sa personală de contacte. De-a lungul studiilor și carierei sale, a ajuns să cunoască persoane-cheie de la diferite laboratoare de cercetare și spitale, atât civile, cât și militare, din China continentală.

După terminarea studiilor, s-a orientat spre cercetare. Timp de doi ani, a lucrat într-un laborator de oftalmologie din cadrul Universității din Hong Kong, unde a studiat celulele stem, medicamente și dezvoltarea țesuturilor artificiale. Apoi a fost invitată să se alăture laboratorului profesorului Malik Peiris.

Soțul lui Yan lucrase cu el, iar Peiris a fost impresionat de abilitățile lui Yan. Ea a profitat de șansa de a învăța mai multe despre bolile infecțioase emergente. A lucrat cu Peiris timp de cinci ani, până când a fugit în SUA, în aprilie 2020.

„Am lucrat la virusul gripal, la dezvoltarea vaccinului universal împotriva gripei și apoi m-am concentrat pe SARS-CoV-2, după izbucnirea epidemiei”, spune ea.

SARS-CoV-2 a fost fabricat într-un laborator militar chinez

La sfârșitul lunii decembrie 2019, supervizorul lui Yan, Dr. Leo Poon, care este, de asemenea, expert în boli infecțioase emergente la Organizația Mondială a Sănătății, a însărcinat-o cu efectuarea unei investigații confidențiale privind o nouă infecție misterioasă asemănătoare pneumoniei.

Colegii și prietenii săi de la diverse universități și spitale din China i-au furnizat informații importante, pe care ea le-a transmis lui Peiris și Poon. Cu toate acestea, ei nu le-au dat curs, ceea ce, în opinia ei, „arată că vor să ajute China să mușamalizeze adevărul”.
 
În ianuarie 2020, Poon i-a cerut să cerceteze dacă nu cumva câinele raton, un animal asemănător pisicii indoneziene (civetei de palmier), care a fost o gazdă pentru virusul SARS original, ar putea fi, de asemenea, o gazdă intermediară pentru SARS-CoV-2. Cu toate acestea, cercetările lui Yan indicau că virusul nu provenea din natură. Poon a avertizat-o să păstreze tăcerea sau „vei fi făcută să dispari”.
 
Potrivit afirmațiilor lui Yan, SARS-CoV-2 a fost creat într-un laborator militar chinez. A treia Universitate Medicală Militară din Chongqing, China, și Institutul de Cercetare pentru Medicină al Comandamentului din Nanjing descoperiseră un coronavirus de liliac numit ZC45. Descoperirea lui ZC45 a fost făcută publică la începutul anului 2018.

„Dacă veți compara genomul acestui virus cu genomul virusului SARS-CoV-2, vă veți da seama că [acesta este] dovada incontestabilă”, spune Yan. Ea este convinsă că ZC45 a fost folosit ca model și/sau suport pentru a crea SARS-CoV-2.

La jumătatea lunii mai 2020, la scurt timp după ce a părăsit Hong Kong, revista Nature a publicat o lucrare scrisă de Yan, care detalia patogeneza și transmiterea SARS-CoV-2 la hamsterii aurii. Acest experiment a arătat că SARS-CoV-2 se răspândește în principal prin aerosoli.

 
La jumătatea lunii septembrie 2020, Yan a publicat o lucrare cu acces liber pe Zenodo, în care ea și cei doi co-autori ai săi și-au prezentat dovezile și teoria conform căreia SARS-CoV-2 ar fi fost creat de om.
 
Aproape imediat, patru recenzori ai lucrării sale au denunțat-o ca fiind un „articol de opinie” care „conținea erori” și care nu corespundea din punct de vedere științific cu informațiile acceptate în prezent despre originea virusului. Un recenzor a spus: „Manuscrisul încearcă să contrazică modul în care înțelegem în prezent originile SARS-CoV-2. Pe scurt, consensul este că SARS-CoV-2 este o zoonoză și că își are originea la lilieci, poate cu o gazdă intermediară, înainte de a se răspândi la om”.
 
La un an de atunci, în 2021, numeroase indicii arată că respingerea ipotezei scurgerii din laborator a fost prematură și că nu există un „consens” privind originea zoonotică.
 
Documentele obținute prin intermediul unei solicitări formulate de The Intercept în baza Legii privind libertatea de informare (FOIA) indică, de asemenea, în mod direct o origine de laborator, într-o așa măsură încât directorul general al OMS, Tedros Ghebreyesus, a dispus deschiderea unei noi anchete în acest sens, scriind în ediția din 13 octombrie 2021 a revistei Science: „Un accident de laborator nu poate fi exclus până când nu există suficiente dovezi în acest sens, iar aceste rezultate sunt comunicate public”.
 
Evadarea din China
 
Inițial, Yan făcuse publice informațiile prin intermediul unui blogger american de pe YouTube, foarte popular în China. La sfârșitul lunii aprilie 2020, un coleg a avertizat-o pe Yan că riscă să fie „eliminată”. Atunci a decis să fugă în SUA.

Soțul ei s-a opus vehement plecării ei. Ea explică:
 
„Nu am știut că se va ajunge la ceea ce s-a întâmplat. Din ianuarie până în aprilie [2020], nu i-am spus ce am făcut. Am încercat să îl protejez, pentru că la acea vreme, în Hong Kong, erau mulți oameni care luptau împotriva guvernului, pentru democrație și libertate. Aceștia pot fi eliminați cu ușurință.
 
Dar dacă familia lor nu știe ce au făcut, este mai sigur pentru ei. De aceea am încercat să îl protejez. Dar când am auzit că trebuie să plec, am încercat să îl iau cu mine. Nu e chinez. Este din Sri Lanka. Când i-am spus, a fost indignat, ceea ce nu-i stătea în fire. M-a avertizat, spunându-mi: „Nu putem merge nicăieri. Ei sunt peste tot. Nu putem face nimic”.
 
Soțul ei chiar a amenințat-o că o omoară dacă pleacă. Următoarele două săptămâni au fost o perioadă periculoasă pentru Yan. Soțul ei a ținut-o sub supraveghere, iar ea a dezvoltat brusc o problemă cardiacă. Cu o zi înainte de a pleca, a mers la un control. Avea o frecvență cardiacă în repaus de 130, ceea ce este un semn de tahicardie sinusală.
 
Yan suspectează un joc murdar, spunând că guvernul chinez preferă să „elimine” oameni făcând să pară că este vorba de o moarte naturală. „La fel ca acest virus”, spune ea. Potrivit lui Yan, infectările și atacurile de cord sunt strategii folosite frecvent pentru a scăpa de disidenți. Yan suspectează, de asemenea, că soțul ei i-ar fi putut ajuta.
 
Din fericire, de când a intrat în SUA, atacurile s-au limitat la discreditarea ei și la ruinarea reputației sale. „De exemplu, au creat mii de conturi false pe rețelele de socializare, folosind cel puțin șapte limbi, pentru a răspândi [minciuni despre mine] și atacuri pentru a mă discredita”, spune ea.

Potrivit spuselor lui Yan, acest lucru a fost verificat de FireEye, o companie de securitate cibernetică care lucrează, de asemenea, pentru agențiile americane de informații. Familia ei, care se află în China continentală, prietenii și chiar foștii colegi sunt, de asemenea, sub stricta supraveghere a guvernului chinez, spune ea.
 
Reabilitarea

Deși întreaga lume a negat timp de mai bine de un an posibilitatea ca SARS-CoV-2 să fi fost creat de om, în ultimele luni, adevărul a ajuns, în sfârșit, în atenția publicului larg.
 
„Anul trecut, în iulie, când am apărut pentru prima dată la Fox News, le-am spus că OMS și PCC sunt corupte și că sunt implicate împreună în mușamalizare”, spune Yan.

„La acea vreme, a fost o bombă. Acum, majoritatea oamenilor își dau seama că virusul nu are origini naturale. Aceasta este o răsturnare de situație foarte bună, iar eu continui să ajut alți oameni să conștientizeze dovezile.”
 
Le explic stilul PCC și dovezile. Acum, văd că până și unele canale media convenționale încep să vorbească despre posibilitatea ca virusul să fie o armă biologică. Cred că acest lucru este foarte încurajator. Pentru că oamenii trebuie să realizeze că autoritățile chineze folosesc acest virus împreună cu campania lor de dezinformare și propagandă pentru a lovi întreaga lume.”

Cine regizează spectacolul?

Chiar dacă armata chineză ar putea fi responsabilă de crearea fizică a virusului, există numeroase dovezi care arată că SUA au finanțat cel puțin o parte din cercetările care au dus la această pandemie.

Fluxul de bani de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) al dr. Anthony Fauci, Alianța EcoHealth condusă de Peter Daszak și Institutul de Virologie Wuhan (WIV) este bine documentat. Dr. Ralph Baric, de la Universitatea din Carolina de Nord a efectuat, de asemenea, cercetări care par să fi fost aplicate la SARS-CoV-2.

Cu toate acestea, succesiunea evenimentelor este tulbure și nu este clar cine este adevăratul trăgător de sfori în toate acestea. Când a fost întrebată ce părere are și cine crede că ar putea fi la cârmă, Yan a răspuns că, chiar și fără finanțarea americană, China ar fi reușit cu siguranță să creeze acest virus.

„Partidul Comunist Chinez (PCC) ... este o caracatiță uriașă, cu tentacule. Creierul este PCC. Acei oameni de știință, în special oamenii de știință militari și experții în coronavirus, precum fostul meu supervizor, Dr. Malik Pieris, ei sunt cei care au avut adevăratele idei malefice.

Ei au dezvoltat acest virus și alte lucruri în cadrul programului lor nerestricționat de arme biologice. Vor să distrugă ordinea economică și socială a americanilor, să vă distrugă civilizația. [Deși virusul a lovit întraga lume], ei menționează mereu America ca fiind inamicul principal și cea mai mare problemă.”
 
Există vreo legătură între injecțiile COVID și PCC?

Pandemia COVID-19 a fost în mod clar valorificată de companiile farmaceutice lacome, iar suprimarea medicamentelor pentru tratamentul timpuriu pare să fi fost o strategie intenționată pentru a face din injecția COVID - care se dovedește a fi extraordinar de periculoasă pentru sănătate - singura alternativă. Cum se leagă „vaccinul” COVID de teoria conform căreia SARS-CoV-2 este o armă biologică a PCC? Yan spune:

„Cu siguranță există o legătură clară între vaccin și strategiile PCC ... Unii oameni ... încearcă să explice că vaccinul va ucide oameni și, prin urmare, este o altă armă biologică. Dar acesta nu este un motiv corect. Mai întâi, China a lansat virusul pe care l-a dezvoltat în laboratoarele militare. Acest virus nu are o rată mare de mortalitate ... De aceea am numit-o o armă biologică nerestricționată. Pare să fie de origine naturală.

Odată ce îți dai seama că ceva nu este în regulă, ei folosesc dezinformarea și negarea pentru a te deruta. Deci, după ce China l-a lansat - și China controlează comunitatea științifică pentru a răspândi dezinformarea și a cenzurat [informațiile] pentru a face oamenii să creadă că are origini - ce vor face oamenii?

Se vor gândi la medicamente, la medicamentele pe care le au deja. Cealaltă cale este un vaccin, pentru că oamenii sunt educați să accepte ideea că un vaccin poate pune capăt unei pandemii.
 
În acest caz, medicamentele utile, cum ar fi hidroxiclorochina și ivermectina, sunt atât de ieftine. Cum puteau ei folosi această situație pentru a obține profituri uriașe? PCC avea, de asemenea, o mulțime de acțiuni de la Pfizer, Moderna și alte mari companii farmaceutice. Verificați banii pe care i-au investit... Și apoi marile companii farmaceutice, toate spun: "OK, acum putem folosi această șansă pentru a face bani"."

În mod clar, mulți dintre cei care susțin și promovează injecția COVID știu foarte bine că „vaccinurile” vor cauza probleme de sănătate. Yan însăși a fost rugată să lucreze la un vaccin COVID, dar a refuzat după ce a analizat datele științifice disponibile. Niciun vaccin împotriva coronavirusului nu a fost lansat vreodată, în ciuda faptului că oamenii de știință au lucrat la el timp de două decenii.

Motivul? Vaccinurile provoacă prea multe vătămări. Acestea sunt letale. Yan nu a crezut că aceste probleme ar putea fi depășite în cazul SARS-CoV-2. Peiris însuși a descoperit îmbunătățirea dependentă de anticorpi în timpul eforturilor de a dezvolta un vaccin împotriva virusului SARS original. Cu toate acestea, atunci când oamenii de știință primesc bani, de obicei nu îi refuză.
 
Pașapoartele de vaccinare deschid calea spre un sistem de credite sociale

Bineînțeles, injecțiile COVID și pașapoartele vaccinale se încadrează, de asemenea, în agenda PCC, făcând ca întreaga lume să accepte și să adopte sistemul de control social al PCC. Pașapoartele de vaccinare sunt în mod clar concepute pentru a face loc unui sistem de credite sociale, așa cum există în China. Și, odată cu aceasta, veți obține o supraveghere digitală 24/7 și un control incredibil asupra fiecărei persoane.

După cum a explicat Yan, în China, sistemul de supraveghere digitală este atât de avansat, încât dacă GPS-ul telefonului arată că ai fost în apropierea unei persoane infectate, ți se ordonă automat izolarea.

Mai mult, dacă părinții sau bunicii nu reușesc să facă vaccinul COVID, copiii familiei sunt excluși din școală, chiar dacă au făcut vaccinul. Toate aspectele vieții sunt legate între ele prin intermediul acestui sistem, astfel încât un scor de credit social slab va avea, de asemenea, ramificații financiare și va dicta dacă, unde și cum vi se permite să călătoriți.
 
Yan atrage atenția asupra faptului că americanii, nefiind conștienți de sistemul de supraveghere chinezesc, nu înțeleg că, acceptând mandatele de vaccinare și pașapoartele, spun da unui sistem de supraveghere totală, care le va dicta întreaga viață. De asemenea, ei spun da pentru a fi cobai pentru un șir nesfârșit de vaccinuri discutabile.

„Odată ce susții mandatul pentru două doze, apoi trebuie să susții pentru rapel, iar apoi să susții 60 de rapeluri, 199 de rapeluri. [Va fi] fără sfârșit", spune ea. „Și vei fi legat de acest sistem de credite [sociale] pe care l-ai construit”.