ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentă la Marius Tucă Show, Dr. Mihaela Secară a declarat că vaccinarea nu va opri pandemia, întrucât, în spitale ajung „tot mai mulți vaccinați”. Medicul s-a poziționat împotriva vaccinării obligatorii și i-a îndemnat pe părinți să aștepte între 5 și 7 ani înainte de a administra eventual vaccinul copiilor.
 
Iată câteva din principalele idei extrase din interviu: 
 
 „Vaccinul nu funcționează în oprirea transmiterii. Spitalele se umplu tot mai mult și avem multe cazuri și de vaccinați. Ei transmit boala”.

 „Se va vedea în continuare că, după ce rata de vaccinare ajunge într-un punct, așa s-a și văzut în anumite studii și în anumite țări în care rata de vaccinare a ajuns pe culmi, totuși, aceasta nu se corelează totdeauna cu rata mortalității”.
 
„Să așteptăm 5-7 ani înainte de a-i expune pe copii la vaccinarea anticovid. Copiii nu fac forme grave și nu are rost să îi expunem. Ei chiar au timp să aștepte până când vom ști tot ce se poate despre acest vaccin. Asta înseamnă termen mediu-lung, asta înseamnă 5-7 ani”.

„Totdeauna când s-a conceput un vaccin, s-a așteptat până s-a introdus în marea masă”.

„Nu sunt mulțumită de felul în care se studiază și se raportează reacțiile adverse. Nu se face corect! Trebuie să le înregistrăm pe toate”, au fost câteva dintre ideile principale exprimate de dr. Mihaela Secară.
 
Pentru cei interesați, puteți urmări întreaga emisiune AICI