ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Invitată la Antena3, dr. Monica Pop a criticat Guvernul pentru excluderea testării în rândul celor vaccinați, întrucât și vaccinații transmit. Medicul a comentat, în special, proiectul de introducere a certificatului Covid în spitalele din România, ceea ce ar duce, automat, la excluderea testării pentru personalul vaccinat.

„Un medic vaccinat, nu se testează pentru că așa este recomandarea scelerată. Nu este normal așa ceva, el poate fi infectat. Deci el a făcut vaccin, este în stare bună infectat, dar nu știe, că dacă nu s-a testat, nu știe. Și are 30 de pacienți de văzut în ziua aia. Le dă tuturor.", a declarat Monica Pop.

Același scenariu se aplică și în cazul profesorilor, mai spunea medicul:

„Știu cazul unei școli din București care a avut niște repetiții acum recent și o profesoară care era vaccinată și a intrat fără probleme a îmbolnăvit nouă elevi. Este o prostie să intre un vaccinat netestat.

Se poate așa ceva și oamenii trebuie să înțeleagă pentru că este un joc, nu știu dacă este politic, dar este un joc pe care nu îl înțeleg.

De ce dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite, de ce nu faci test?".

VIDEO: 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews