ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.
 
"Ce s-a întâmplat și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele care au fost indicate (n.r. pentru COVID-19) au fost retrase între timp. Ba că e bun, ba că nu-i bun. Ca și cu masca știm foarte bine.

Mi se pare inadmisibil să li se interzică unor doctori să folosească ceva. Dacă doctorul a constatat că îi merge bine pacientului cu un tratament de ce să i-l interzici și pentru ce? Să răspundă el, dacă greșește." a declarat Monica Pop la Antena 3.
 
Dr. Monica Pop a făcut referire la medicamentele care mai întâi s-au administrat bolnavilor COVID din toată lumea, după care au fost retrase de aceleași organizații care inițial de recomandaseră. Printre acestea, Hidroxiclorochina (Plaquenil), Kaletra sau Remdesivir, incluse în primele scheme de tratament anti-COVID.

"Decidenții voiau să moară (n.r. pacienții COVID), nu să se facă bine. Că altfel nu se poate crede că puteau să facă așa ceva. De ce nu-i trage la răspundere nimeni pe cei care au făcut asta?", se întreabă medicul Monica Pop.
 
La finele anului, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a actualizat definiția „imunității turmei”, redefinind termenul. Astfel, OMS consideră că imunitatea de turmă este ceva realizabil doar când „marea majoritate a populației este vaccinată”.

Recent s-a descoperit că OMS a schimbat această definiție, suprimând faptul că imunitatea are loc ca un proces natural, deoarece indivizii sunt infectați și dezvoltă imunitatea la un anumit virus.
 
Tot OMS, care s-a sucit și răsucit de câteva ori în timpul pandemiei, a cerut prin vocea unui oficial, liderilor mondiali, să nu mai folosească blocările ca metodă principală de control împotriva răspândirii COVID-19. În martie, același OMS, care acum spune că lockdown-ul trebuie să fie „ultima soluție”, avertiza guvernele să fie atente la ridicarea restricțiilor de blocare.