ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihaela Secară a declarat pentru Național.ro că vaccinul anticovid, chiar și în repetate doze, nu va avea efectul scontat, așa cum susțin medicii. Secară s-a raportat la țările care, în ciuda numărului ridicat de vaccinări, au dezvoltat cele mai multe cazuri de Covid-19.
 
Iată ce susține medicul: 

”Eu am mai spus acest lucru, vaccinatul întotdeauna va face boala și o va transmite, dar asta este valabil și în cazul vaccinării antigripale. De ce? Pentru că nu este un virus care permite dezvoltarea unui vaccin ca în cazul variolei, de exemplu. Ca și gripa, Covid-19 este un tip de virus ARN, foarte versatil și respirator. Această combinație de caracteristici face ca orice vaccin încerci să dezvolți este dezamăgitor. Nu are cum să acopere variantele care apar și versatilitatea lor. Eu am spus de la început că vaccinul nu va avea efectul scontat, așa cum nu are efectul scontat nici în cazul gripei. Dacă anumite persoane vulnerabile vor să facă vaccinul anti-Covid ele fac acest lucru asumându-și ideea că vaccinul va putea să nu aibă efectul la care se așteaptă”

”Noi încă nu știm dacă el nu cumva face și alte lucruri care nu sunt cele mai fericite. Și, din nou, ce face vaccinul? Așa cum se vede el nu are capacitatea de a sta ca o barieră în fața versatilității virusului. Nu poate. Deci este mult mai sigur în cazul celor care au trecut prin boală și vedem acest lucru în cazul gripei, pentru că nimeni nu se mai teme de gripă ca de o boală fatală, deși mai avem cazuri critice prin pneumonia gripală, în cazul persoanelor cu comorbidități”.

Mai multe pot fi citite la Ziarul Național