ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dintre toate marile tensiuni cu care s-au confruntat atât medicii, cât și pacienții în criza COVID-19 , lipsa de asigurări privind siguranța pe termen lung a vaccinurilor este cea mai puternică, este un articol revelator al Dr. Peter McCullough, preluat de LifesiteNews.

Americanilor li s-a spus că aceste produse genetice au fost aduse prin testare cu „viteză de război". Deși acest lucru poate fi minunat pentru nava spațială Enterprise, viteza warp nu ar trebui să fie considerată favorabilă în dezvoltarea de medicamente sau vaccinuri.

Timpul de observație în cercetare este foarte important pentru a evalua apariția problemelor, în special în cazul vaccinurilor cu ARNm de lungă durată și al produsului lor biologic, proteina de vârf a coronavirusului. Pentru un vaccin tipic cu vaccin viu atenuat, ucis sau bazat pe antigen, perioada minimă de observare a siguranței în dezvoltarea clinică este de doi ani. Pentru produsele genetice, care includ ARNm și ADN adenoviral, perioada minimă este de cinci ani.

Acum, cu vaccinarea în masă fără discriminare, avem aproximativ două treimi din populația adultă care a primit un nou vaccin, iar evoluția problemelor medicale de bază ale acestora este obiectivul specific al cercetărilor care continuă în multe centre.

Canney și colab. au studiat 1.105 pacienți care au avut o boală renală glomerulară stabilă în 2020 înainte de ARNm și apoi i-au urmărit după ce au primit unul sau mai multe dintre vaccinurile COVID-19.  Boala renală glomerulară se poate agrava până la insuficiență renală completă și dializă, astfel încât consecințele sunt semnificative dacă există o problemă cu ARNm, proteina spike și progresia bolii.
 
 
 FOTO:

 
 
 
 
După cum se arată în tabel, pentru cei dublu vaccinați, a existat o creștere de peste două ori a progresiei bolii renale.

Asta înseamnă o pierdere a funcției renale care este de obicei permanentă pentru cei vaccinați. Utilizând ajustarea multivariabilă, acest efect a persistat. Concluzia este că înrăutățirea bolii renale este imputabilă vaccinului și niciunul dintre ceilalți factori de risc tradiționali (hipertensiune arterială etc.). Așadar, dacă dumneavoastră sau o persoană dragă suferă de afecțiuni renale și a fost presată să se vaccineze de către un medic primar sau de către un nefrolog, vă rugăm să le împărtășiți acest articol și să le sugerați să nu mai promoveze niciodată un produs experimental fără nicio garanție pe termen lung privind siguranța. Un astfel de produs ar trebui să fie luat în considerare de către pacient doar așa cum ar face-o într-un studiu de cercetare, exclusiv pe baza preferințelor personale și a dorinței de a fi implicat într-o formă de investigație clinică.