ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. McCullough a discutat în cadrul unei emisiuni  despre transferul ARNm prin laptele matern, sărut și contact sexual, precum și despre creșterea vertiginoasă a numărului de decese în exces în întreaga lume a persoanelor care au suferit efectele secundare cunoscute ale injecțiilor experimentale COVID, scrie lifesitenews.

Dr. McCullough  vorbește despre un nou studiu care confirmă prezența ARNm găsit în laptele matern al mamelor care au primit injecția COVID și despre un altul care arată că sărutul și contactul sexual „aproape sigur sunt metode de transfer".

„Acum, nu cunoaștem soarta a ceea ce se întâmplă atunci când [laptele matern contaminat cu ARNm] ajunge în tractul gastrointestinal al copilului. Este descompus de acidul gastric și de alte enzime proteolitice sau supraviețuiește? Dar acest lucru este foarte îngrijorător", spune Dr. McCullough.

La fel de mult ca întotdeauna, Dr. McCullough este hotărât să împărtășească pericolele injecțiilor COVID și să spună adevărul despre faptul că scepticii la injecțiile COVID ar fi mult mai bine să nu se vaccineze niciodată, având în vedere prevalența continuă a leziunilor cardiace, a cheagurilor de sânge și a leziunilor neurologice în rândul celor injectați.

De fapt, Dr. McCullough sugerează că injecția COVID este mai periculoasă decât virusul în sine.

„Această epidemie de SARS-CoV-2 a fost deja destul de gravă, dar acum programul de vaccinare în masă, care a fost administrat la două treimi din populația lumii, a fost un dezastru", spune el. "Amintiți-vă că am avut COVID-19 în 2020 pentru întregul an și chiar nu a existat o creștere a mortalității din toate cauzele. Dar a crescut cu adevărat în 2021 și 2022. A crescut vertiginos, de fapt. Și singura expunere nouă acum este vaccinarea în masă. O vedem în toată lumea în ultima vreme."

Patrick Delaney, un jurnalist LifeSiteNews, descrie datele din studiile împărtășite de Dr. McCullough ca fiind „destul de înspăimântătoare".

„Cunosc un cuplu de prieteni de-ai mei, și au avut multe dispute în legătură cu injecția, iar soțul a primit vaccinul și soția nu. Ei bine, ghiciți ce? Se pare că și soția a primit injecția, pentru că el i-a putut transmite ARNm care va intra în corpul ei și va îndeplini sarcinile de creare a proteinelor spike și restul", spune el. „Așa că este destul de înspăimântător".

Delaney ne reamintește că în spatele promovării vaccinului COVID se află o campanie sinistră, coordonată masiv, pe care nu trebuie să o pierdem niciodată din vedere.

„Am avut marele privilegiu de a-l intervieva pe [fostul director executiv al Pfizer, Dr. Michael Yeadon], și am discutat despre teologie... iar el a spus: „Nu sunt o persoană religioasă. Dar, uitându-mă la ceea ce s-a întâmplat aici ... oamenii care au orchestrat acest lucru, l-au coordonat și l-au pus la cale ar fi genul de oameni care s-ar închina lui Satana'", povestește Delaney. „Asta a spus acest om de știință, acest fost director științific de la Pfizer".