ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De departe, cea mai frecventă întrebare pe care o primesc de la cei care au luat unul dintre vaccinurile COVID-19 este: "cum pot să scot asta din corpul meu". Produsele ARNm și ADN adenoviral au fost lansate fără să se știe cum sau când organismul va descompune vreodată codul genetic, scrie Dr. Peter McCullough
 
ARNm sintetic transportat pe nanoparticule lipidice pare a fi rezistent la descompunerea de către ribonucleazele umane, astfel încât produsul să fie de lungă durată și să producă produsul proteic de interes pentru o perioadă de timp considerabilă. Acesta ar fi un avantaj pentru o proteină umană normală care este înlocuită într-o stare de deficiență genetică rară (de exemplu, alfa galactosidază în boala Fabry). Cu toate acestea, este o mare problemă atunci când proteina este Spike-ul patogen SARS-CoV-2. ADN-ul adenoviral (Janssen) ar trebui să fie descompus de deoxiribonucleasa, însă acest lucru nu a fost studiat în mod exhaustiv.

Acest lucru lasă dizolvarea proteinei Spike ca obiectiv terapeutic pentru vaccinul lezat. Odată cu infecția respiratorie, Spike este procesată și activată de proteaze celulare, inclusiv proteina serinică transmembranară 2 (TMPRSS2), catepsina și furina. Cu vaccinarea, aceste sisteme pot fi evitate prin administrarea sistemică și producerea proteinei Spike în interiorul celulelor. Prin urmare, se crede că patogeneza sindroamelor de leziuni provocate de vaccinuri este determinată de acumularea de proteină Spike în celule, țesuturi și organe.

Nattokinaza este o enzimă este produsă prin fermentarea boabelor de soia cu bacteria Bacillus subtilis var. natto și a fost disponibilă ca supliment oral. Aceasta degradează fibrinogenul, factorul VII, citokinele și factorul VIII și a fost studiată pentru beneficiile sale cardiovasculare. Dintre toate terapiile disponibile pe care le-am folosit în practica mea și dintre toți agenții de detoxifiere propuși, cred că nattokinaza și peptidele înrudite sunt cele mai promițătoare pentru pacienți în acest moment.
 

Tanikawa et al. au examinat efectul nattokinazei asupra proteinei Spike a SARS-CoV-2. În primul experiment, aceștia au demonstrat că Spike a fost degradată în funcție de timp și de doză într-un preparat de lizat celular care ar putea fi analog cu un recipient de vaccin. Al doilea experiment a demonstrat că nattokinaza a degradat proteina Spike în celulele infectate cu SARS-CoV-2. Acest lucru a reprodus un studiu similar realizat de Oba și colegii săi în 2021.
 


Nattokinaza este dozată în unități fibrinolitice (FU) pe gram și poate varia în funcție de puritate. Kurosawa și colegii săi au arătat la om că, după o singură doză orală de 2000 FU, concentrațiile de D-dimeri la 6, și 8 ore, precum și produsele de degradare a fibrinei/fibrinogenului din sânge la 4 ore după administrare s-au ridicat semnificativ (p < 0,05, respectiv). Astfel, o doză inițială empirică ar putea fi de 2000 FU de două ori pe zi. Studiile farmacocinetice și farmacodinamice complete nu au fost finalizate, dar câțiva ani de utilizare pe piață ca supliment fără prescripție medicală sugerează că nattokinaza este sigură, principala avertizare fiind sângerarea excesivă și precauțiile cu medicamente antiplachetare și anticoagulante concomitente.

Pe baza acestor constatări, nattokinaza și produsele similare, cum ar fi serrapeptaza, ar trebui să fie supuse unor programe de dezvoltare preclinică și clinică accelerate și bine finanțate. Problema în cauză este urgența timpului, similară cu cea a infecției cu SARS-CoV-2 și a tratamentului empiric precoce. Va fi nevoie de până la 20 de ani pentru a avea un profil farmaceutic complet dezvoltat pentru a caracteriza siguranța și eficacitatea nattokinazei în tratamentul leziunilor provocate de vaccin și al sindroamelor post-COVID. Un număr mare de persoane sunt bolnave în prezent și mulți consideră că tratamentul empiric este justificat, având în vedere riscul suficient de scăzut de efecte secundare și recompensa potențial ridicată. Recomandarea mea este să discutați acest lucru cu medicul dumneavoastră sau să căutați un specialist în medicina holistică sau naturistă care are experiență în ceea ce privește profilul de siguranță al nattokinazei într-o serie de aplicații.