ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Twitter a anulat luni suspendarea contului doctorului Robert Malone, care fusese anterior dat afară de pe platformă pentru postările sale despre vaccinurile împotriva coronavirusului, relatează Fox News.

Malone, un cercetător în domeniul vaccinurilor cu ARNm, a fost eliminat de pe Twitter în urmă cu aproape un an pentru că, aparent, a încălcat politica site-ului de socializare privind dezinformarea COVID-19.

El făcuse în mod repetat afirmații privind eficacitatea vaccinurilor. 

Twitter nu a precizat după suspendare care dintre tweet-urile lui Malone au încălcat politica sa.

Într-unul dintre ultimele sale tweet-uri înainte de a fi interzis, Malone a distribuit, la 29 decembrie 2021, un link către un videoclip al Alianței canadiene COVID Care intitulat "Inoculările Pfizer pentru COVID-19 - Mai mult rău decât bine - VIDEO".

"Datele de 6 luni ale Pfizer care arată că inoculările Pfizer pentru COVID-19 provoacă mai multe boli decât previn. În plus, o prezentare generală a defectelor studiului Pfizer, atât în ceea ce privește proiectarea, cât și execuția", se arată într-o descriere a videoclipului.

Twitter a aplicat o etichetă "înșelătoare" pe tweet-ul lui Malone și a restricționat like-urile, retweet-urile și răspunsurile la postare.

Cam în același timp cu interdicția de pe Twitter, apariția lui Malone la podcastul lui Joe Rogan a fost cenzurată de YouTube. În interviul cu Rogan, Malone a discutat despre vaccinuri și despre răspunsul guvernului la pandemia COVID-19.

Malone a avut mai multe apariții în calitate de invitat la Fox News Channel, inclusiv la emisiunile "Tucker Carlson Tonight" și "The Ingraham Angle".

"Ceea ce nu înțelege mass-media este că nu poți suprima informația", i-a spus el gazdei Laura Ingraham în ianuarie. "Va găsi o modalitate de a fi liberă".