ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert Malone, pionierul tehnologiei de vaccinare cu ARNm și președintele Global Covid Summit, este de părere că boala dată de infectarea cu Covid-19 poate fi tratată cu vitamina D.

"Practic, nu există decese cauzate de această boală la persoanele care au un nivel de vitamina D în sânge de peste 50 ng/mL [nanograme pe mililitru]", a declarat Malone în cadrul emisiunii "American Thought Leaders" de la EpochTimesTV.

"Există multe studii în prezent, inclusiv studii randomizate dublu-orb controlate cu placebo".

Un studiu de meta-analiză din 2021 publicat în revista Nutrients a constatat că există "dovezi puternice că un nivel scăzut de D3 este mai degrabă un factor de predicție decât un simplu efect secundar al infecției cu COVID-19" și a sugerat un nivel seric de vitamina D "peste 50 ng/mL pentru a preveni sau a atenua apariția unor noi focare din cauza mutațiilor sau a scăderii activității anticorpilor".

Malone explică faptul că 50 de nanograme pe mililitru de vitamina D "pare a fi pragul la care se produce o schimbare mare în ceea ce privește mortalitatea", conform datelor pe care el și alți medici de primă linie le-au analizat.

"Cincizeci [ng/mL] pare să fie pragul unde curba trece de la una la alta, iar când ajungi deasupra acestui prag, practic nu există mortalitate din cauza COVID-19", a mai spus Malone.