ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Celebrități din mass-media, influenceri, muzicieni și artiști au colaborat (adesea pe bani) cu Guverne și ONG-uri pentru a sprijini războiul informațional planificat în prealabil (Evenimentul 201) împotriva cetățenilor. Aceștia trebuie să fie identificați și evitați ca fiind ceea ce sunt: colaboratori și combatanți ostili în timp de război.”, scrie chiar la început de an, pe 1 ianuarie 2023, celebrul dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, folosită acum în scopuri criminale.

Iată cum ActiveNews a luat-o înainte minții geniale a savantului iar acum cei care se întrebau de ce am creat LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA mai au încă o explicație, de data aceasta științifică.

Comentatorii doctorului Robert Malone de pe contul său de Twitter, restabilit de abia de puțin timp de Elon Musk după ce a fost cenzurat de ortacii planemiei, completează ideea:

„Începeți cu „jurnaliștii”. Aceștia au renunțat de mult timp la funcția lor de bază și astfel au distorsionat ceea ce reprezintă de fapt adevărul. Avem nevoie de o presă funcțională, imparțială și apolitică, care să fie din nou arbitră și furnizoare a adevărului. Fără asta - cine va ști despre schimbări?”, scrie un utilizator.

Subsemnăm! Citiți pentru edificare și EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

„George Clooney, Jennifer Aniston, Sean Penn, Arnold Schwarzenegger, Cher, Howard Stern, bruta de la Kiss, Elton, Bette, Jimmy Kimmel...”, oferă altcineva câteva nume.

„A ajuta la săvârșirea unei infracțiuni, cu bună știință, este, de asemenea, infracțiune. Se numește complicitate înainte sau după comiterea faptei, în funcție de moment. Ce știau și când au știut?”, scrie posesorul contului Philosophical Engineer

Un altul îl dă de exemplu pe comunistul Noam Chomsky care a afirmat că Nevaccinații ar trebui „să se elimine singuri din comunitate" iar accesul la hrană „este problema lor”

„Trădare este cuvântul pe care îl ocolim.”, subliniază sec un comentator.

„Niciodată nu am înțeles de ce în ultimii doi ani atât de mulți oameni au primit sfaturi medicale de la celebrități care se apucaseră să practice efectiv medicina fără licență, promovând tratamente medicale...”, scrie alt utilizator

„Celebritățile din mass-media, influencerii, muzicienii și artiștii trebuie să fie trași la răspundere.” conchide scurt și la obiect un comentator.

„Nu uitați de bisericiile care au recomandat, ceea ce pentru mine este mai grav decât toate celelalte la un loc.”, consideră alt utilizator.

„A fost vorba cu adevărat despre Covid sau a fost vorba despre fabricarea/ influențarea consimțământului și a sprijinului pentru o anumită narațiune? Mai ales având în vedere că, la nivel global, ratele de mortalitate excesivă din toate cauzele sunt acum substanțial mai mari!”, evidențiază un alt comentator.

Un coleg de-al doctorului oferă și câteva exemple de propagandă sinistră, pe care o să le reproducem și noi într-un alt articol dar din care reținem clipul de mai sus, transmis la nivel internațional, fără a-i uita pe influențării noștri de baștină, pe care îi puteți găsi și pe Lista Vacciniștilor, unde încă îi așteptăm pentru a-și cere scuze românilor: