ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Rogan este cel mai popular realizator de programe audio online din lume, cu un număr estimat de 11 milioane de ascultători la fiecare episod. Și-a câștigat un renume dezbătând subiecte controversate și intervievând invitați faimoși, printre care informatorul de la NSA Edward Snowden, astrofizicianul și autorul Neil deGrasse Tyson sau fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk. Emisiunea The Joe Rogan Experience este găzduită în prezent de platforma Spotify, arată publicația Tech Startups.

În ianuarie, Joe Rogan l-a invitat în emisiunea sa pe pionierul ARNm, dr. Robert Malone, după ce, pe 29 decembrie 2021, Twitter i-a suspendat contul pe motiv că at fi răspândit dezinformări despre vaccinul cu ARNm, afirmând într-o postare că „vaccinul cu ARNm al Pfizer face mai mult rău decât bine”.
 
În timpul emisiunii, dr. Malone a prezentat datele studiului clinic aferent vaccinului Pfizer, care arată un risc crescut de îmbolnăvire și de deces pentru persoanele vaccinate. Acest lucru i-a creat probleme lui Joe Rogan, determinând un număr de 270 de așa-ziși profesioniști din domeniul științei și al sănătății să le ceară celor de la Spotify să îi înlăture emisiunea de pe platforma lor.
 
Totodată, în urma interviului acordat de dr. Malone lui Joe Rogan, rockerul Neil Young, co-interesat din alte motive, a cerut ca muzica sa să fie ștearsă de pe Spotify ca reacție la „informațiile false despre vaccinuri” de pe platformă.
 
Acum, dr. Malone sparge omerta. În timpul unei apariții la Tucker Carlson Today, miercuri, dr Malone a declarat:

Este vorba despre un război politic și un război informațional. Toate aceste pălăvrăgeli, din care mulți au înțeles că ar fi vorba de niște războaie culturale, au legătură cu vaccinurile. Nu, nu este așa - este vorba despre putere și bani. Este vorba despre scăderea capitalizării de piață a Spotify. De aceea, partea fascinantă este că principalul acționar al Spotify este și principalul acționar al companiei Moderna.” VIDEO: 
 
 
Ca reacție la acest video distribuit pe Twitter, un utilizator a postat imaginea de mai jos, care confirmă afirmația dr. Malone. BAILLIE GIFFORD DEȚINE CIRCA 11,5% DIN ACȚIUNILE AMBELOR COMPANII.