ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma apariției dr. Robert Malone în emisiunea The Joe Rogan Experience, tot mai mulți medici și oameni de știință din domeniul medical s-au alăturat colegilor lor din întreaga lume pentru a semna Declarația medicilor. Acum, cu peste 17.000 de semnături confirmate printr-un proces riguros de validare, acești medici și oameni de știință sunt reprezentați de dr. Malone, care va lua cuvântul la marșul de duminică, 23 ianuarie, din Washington, D.C., pentru înfrângerea obligativității vaccinării, se arată pe pagina de Substack a dr. Malone.

Cei peste 17.000 de semnatari ai declarației au ajuns la un consens asupra a trei principii fundamentale:

  • Copiii sănătoși nu ar trebui să fie supuși unei vaccinări forțate: ei se confruntă cu un risc neglijabil din partea Covid; în schimb, dacă sunt vaccinați, se expun unui risc potențial permanent și ireversibil pentru sănătatea lor, care ar putea include probleme la nivelul inimii, al creierului, al sistemului reproductiv și al sistemului imunitar.
  • Negarea imunității naturale a prelungit pandemia și a restricționat inutil viețile persoanelor recuperate după Covid. Măștile, închiderile și alte restricții au provocat mari daune în special în rândul copiilor și au întârziat tranziția virusului la stadiul endemic.
  • Agențiile și instituțiile de sănătate trebuie să înceteze să mai intervină în relația medic-pacient. Factorii de decizie politică sunt direct responsabili pentru sute de mii de decese, ca urmare a interferenței instituționale și a blocării tratamentelor dovedite a fi eficiente în proporție de aproape 100% atunci când sunt administrate la timp.
Îndrumați de dr. Malone și rămânând loiali jurământului lui Hippocrate, semnatarii declarației au rezistat stimulentelor financiare, amenințărilor, cenzurii fără precedent și atacurilor la adresa reputației lor, rămânând în primul rând dedicați sănătății și stării de bine a pacienților. După 23 de luni de muncă de cercetare, milioane de pacienți tratați, sute de studii clinice efectuate și date științifice împărtășite și după ce și-au demonstrat și documentat succesul în combaterea COVID-19, cei peste 17.000 de medici și oameni de știință din domeniul medical care au semnat declarația susțin principiile de bază despre care dr. Malone și mulți alți medici au vorbit încă de la sfârșitul anului trecut.
 
Cele peste 17.000 de semnături ale declarației sunt autentice și trebuie să treacă printr-un proces de verificare înainte de a fi identificate oficial ca semnături pe declarație. Semnatarilor li se cere să își specifice afilierea și să furnizeze un link către organizația sau unitatea medicală din care fac parte sau către profilul lor. Asistentele, cadrele sanitare care nu sunt medici și oamenii de știință din afara domeniului medical sunt eliminați de pe lista semnatarilor, la fel ca și semnăturile duble și e-mailurile „robot”. E-mailurile semnatarilor au fost testate și verificate separat și în mod repetat de către o terță parte.
 
23 ianuarie: Marșul de la Washington

Cei peste 17.000 de semnatari ai declarației vor fi reprezentați duminică, 23 ianuarie, de dr. Malone, care va lua cuvântul, alături de alți medici și oameni de știință, la Washington DC, în cadrul marșului Defeat the Mandates. La Monumentul lui Lincoln, acestora li se va alătura un număr mare de invitați de marcă, pentru o serie de discursuri inspirate și spectacole muzicale. 
 
Clipul emoționant lansat de Robert F. Kennedy Jr pentru Marșul de la Washington: PUTEM OPRI MĂCELUL. PROTESTAȚI! REZISTAȚI! LUPTAȚI! Nou Imn al Libertății: Adevărul este de partea noastră. ALĂTURAȚI-VĂ MIȘCĂRII!
Despre Summit-ul global pe tema COVID
 
Summit-ul global pe tema Covid este rezultatul unei alianțe internaționale de medici și oameni de știință, care și-au luat angajamentul de a spune adevărul în fața autorităților cu privire la cercetările și tratamentele legate de pandemia Covid.
 
Mii de oameni au murit de Covid ca urmare a faptului că li s-a refuzat un tratament timpuriu care le-ar fi putut salva viața. Declarația este un strigăt de luptă al medicilor care militează zilnic pentru dreptul de a-și trata pacienții și pentru dreptul pacienților de a primi aceste tratamente - fără teama de interferențe, represalii sau cenzură din partea guvernului, a farmaciilor, a corporațiilor farmaceutice și a marilor companii tehnologice. Cerem ca aceste grupuri să se dea la o parte și să respecte inviolabilitatea și integritatea relației dintre pacient și medic, maxima fundamentală „În primul rând, nu face rău” și libertatea pacienților și a medicilor de a lua decizii medicale informate. Viețile oamenilor depind de acest lucru. Mai multe informații aici: https://globalCovidSummit.org.