ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunitatea medicală încă nu vede nicio legătură între vaccin și decese. Ei nu recunosc relația decât în câteva cazuri rare. Totul este o orbire voită. Deci, de ce ar trebui să-i credem acum în ceea ce privește siguranța rezervei de sânge de la persoanele vaccinate, se întreabă antreprenorul american Steve Kirsch, susținător al cercetării medicale și al fundației Vaccine Safety Research Foundation.

Până când comunitatea medicală nu va începe să recunoască faptul că vaccinurile nu sunt sigure, asigurările lor de siguranță în ceea ce privește tot ceea ce are legătură cu vaccinurile ar trebui să fie foarte suspecte.

În cazul siguranței rezervei de sânge, patologul american Ryan Cole are un mesaj: "Nu știm".
 
Dr. Ryan Cole este director executiv laCole Diagnostics, unul dintre cele mai mari laboratoare de analize din statul american Idaho.
 
Idaho Medical Association files complaint against controversial doctor | Boise State Public Radio
(Dr. Ryan Cole)

L-am întrebat pe Dr. Ryan Cole ce părere are despre integritatea rezervei de sânge.
 
 "Este sigur?"

Iată răspunsul său:

„Nu știm.

Nimeni nu știe. Eu am cheaguri de la persoane decedate nevaccinate care au fost transfuzate și au format cheaguri mari după transfuzie și au murit.

Nicio bancă de sânge nu verifică.

"Nu se poate găsi, ceea ce nu se caută", a clarificat doctorul Ryan Cole.