ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sergiu Bonea, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați tineri medici veterinari din Satu Mare a plecat dintre noi mult prea devreme. Sergiu Bonea a lucrat la Cabinetul Mobovet din municipiul Satu Mare și a ne-a părăsit prematur în cursul zilei de luni, anunță PresaSM.

„Cu nespusa durere și regret in suflet, ne luam rămas bun de la dragul nostru coleg și prieten, sot, tata, doctorul veterinar Sergiu Bonea, un medic deosebit, dedicat profesiei, uman, empatic, un om minunat și cu suflet mare, fondator asociat al cabinetelor si farmaciilor veterinare Mobovet.

Ai plecat prea devreme, lăsând în urma tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”, este mesajul familiei și al colegilor de la Cabinetul doctorului Bonea.

Priveghiul va avea loc în data de 05.10.2022, de la ora 18:00, la capela de pe strada Rodnei, iar înmormântarea va fi joi, 06.10.2022, mai informează sursele citate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!