ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum că au reușit să îi facă pe cei mai mulți să se ascundă în spatele canapelei sau sub pat din cauza falsei amenințări Covid, au introdus în meniu două noi amenințări: războiul și furtunile, scrie dr. Vernon Coleman într-un editorial publicat de Daily Expose, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Într-un timp mai scurt decât este necesar pentru a viziona o colecție de filme pe DVD, ne-au oferit Furtuna Dudley, Furtuna Eunice și Furtuna Franklin.

Vor mai fi multe furtuni anul acesta: câteva brize mai puternice, unele naturale și multe create intenționat. Orice adiere de vânt va avea un nume. Orice briză va fi transformată în furtună - la fel cum orice actriță pensionară devine o fostă vedetă de film. Ziarele și televiziunile vor scoate din arhivă toate fotografiile vechi cu mări învolburate și copaci căzuți. 

Dacă Boris Johnson mănâncă niște varză de Bruxelles și fasole, îi vor da un nume rezultatului.

Pentru a ne ține în priză, unele dintre furtuni vor fi violente. Probabil că acelea vor fi cele fabricate.

Și vor fi valuri de căldură, căderi abundente de zăpadă și probabil un tsunami sau două (ușor de creat, așa cum am explicat anterior, cu ajutorul unei explozii subacvatice).

Desigur, nu poți ucide miliarde de oameni cu vremea rea, dar poți crește prețurile la alimente și energie și poți ucide milioane de oameni prin economii distruse, sărăcie și foamete. Recentele furtuni din Marea Britanie au dus la închiderea imediată a școlilor și a căilor ferate („ca nu cumva să cadă vreun copac și să lovească pe cineva”) și la întreruperea aprovizionării supermarketurilor. Toate acestea au fost în mod evident exagerate, pentru a provoca mai multe pagube societății și economiei.

Trebuie să ne aducem aminte că unul dintre scopurile a tot ceea ce se întâmplă este controlul populației.

Vor urma și războaie - așa cum au amenințat cu ceva timp în urmă.

Este limpede că ne îndreptăm spre un nou Război Rece de lungă durată, cu Rusia și China de o parte și America și Europa de cealaltă.

Amintiți-vă doar că atât președintele Putin, cât și președintele Zelenski al Ucrainei au luat cuvântul la Forumul Economic Mondial al lui Schwab. (Desigur, la fel ca și Biden, Johnson, Macron, Trudeau și Arden din Noua Zeelandă, printre mulți alții).

Este greu de înlăturat sentimentul că Schwab se află în spatele scenei, trăgând sforile, iar dacă, în urma invadării Ucrainei de către Rusia, Occidentul va decide să intervină militar, acest lucru se va întâmpla din dorința conspiratorilor, care văd în aceasta o modalitate de a distruge și mai mult economia globală și de a provoca pierderea câtorva milioane de vieți omenești.

Nu uitați că ruinarea economiei globale este un pas esențial pe drumul către Marea Resetare. Retorica venită de la Washington și Londra sugerează în mod cert că atât Biden, cât și Johnson sunt disperați să exacerbeze situația, să provoace mai multă teroare, să crească prețul energiei și să îngrozească pe toată lumea.

Odată ce veți înțelege care este planul lor, veți vedea cu ușurință și ce urmează să se întâmple mai departe.

Furtunile și războaiele au fost dintotdeauna parte a Marii Resetări.

Cu toții și-au citit exemplarele cărții „1984” a lui George Orwell.

Dar și noi la fel - și știm ce va urma și de ce.

Iar această cunoaștere ne oferă șansa de a ne pregăti.

Așa cum recomand de aproape doi ani, faceți-vă provizii de hrană, pregătiți-vă pentru penuria de electricitate și de combustibil și, dacă este posibil, economisiți niște bani, care să vă ajute să treceți prin vremurile tulburi pe care le-au planificat.

Nu uitați: frauda Covid a fost doar începutul. Conspiratorii abia și-au început campania de preluare a controlului total.

Fiți pregătiți și rămâneți puternici.