ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a declarat că își va înregistra demisia din funcția de președinte executiv al PSD miercuri la partid iar din acel moment va deveni efectivă.

"Mâine va avea loc predarea-primirea la minister, la 12,00 sau la 14,00, o să discutăm în seara asta. Ședința de CEx a PSD s-a amânat, pentru că se depune jurământul astăzi la Cotroceni. Eu nu mai vreau să prelungesc această discuție despre demisia mea, în consecință, astăzi când ajung la partid, o să o înregistrez și demisia va deveni efectivă", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului conform Agerpres.

El a adăugat că își va înregistra demisia chiar dacă vor insista colegii săi să rămână în funcția de președinte executiv, dar dacă săptămâna viitoare Comitetul Executiv al PSD va decide să se folosească în continuare de experiența și expertiza sa, o să îi ajute.

"Eu nu cred că este în regulă, după această sentință, pe care eu o consider nedreaptă, e firesc. Nu pot să fiu ipocrit și să spun că sunt vinovat, în condițiile în care mă simt total nevinovat. Cu toate astea, este o sentință a unei instanțe din România, pe care eu o respect, e firesc, chiar și legile pe care nu le plac trebuie să le respect și nu cred că este în regulă ca eu să fiu președinte executiv cu această condamnare", a afirmat Dragnea.