ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că a avut în cursul zilei o discuție cu liderii ALDE referitoare la programul de guvernare, la care cele două formațiuni vor lucra în următoarele zile pentru compatibilizare. Dragnea a precizat că Guvernul va fi format din PSD și ALDE și că cele două partide vor semna și un protocol.

„Azi am avut prima întâlnire cu ALDE, am mai avut discuții cu domnul Tăriceanu, dar am hotărât să așteptăm repartizarea mandatelor. Discuția de astăzi a fost pe marginea programului de guvernare. Urmează ca mâine și poimâine colegi din ambele partide să lucreze la compatibilizarea programul de guvernare”, a precizat Liviu Dragnea.


Liderul PSD a menționat că ceea ce a prezentat în conferința de presă ca măsuri pe care le va lua Guvernul PSD a fost deja convenit cu partenerii de la ALDE.

„Am discutat și despre zvonurile, nu știu dacă au fost sau sunt presiuni asupra domnului Tăriceanu. (...) Alianța de guvernare este PSD-ALDE, nu există niciun fel de ezitare nici din partea noastră, nici din partea partenerilor noștri”, a mai declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a subliniat: „PSD nu merge singur în guvernare. Vorbim de guvern și membri în Guvern de la PSD și ALDE”. El a spus că, în mod categoric, cele două partide vor semna un protocol.

Totodată, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că și-a depus demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială, liderul social-democrat exprimându-și speranța că și colegii săi parlamentari vor urma acest demers.