ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România este foarte aproape să aibă „poliție politică”, a afirmat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea. El spune însă că are mari speranțe că directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, va rezista „la orice tentație”.

„România este foarte aproape — încă nu e—, este foarte aproape de a ne trezi într-un timp rezonabil cu o poliție politică. Asta este o noțiune foarte grea. Nu suntem în situația în care să avem poliție politică, dar suntem foarte aproape de a avea așa ceva. Am mari speranțe în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl știu, are o concepție destul de modernă, sper să reziste la orice tentație, pentru că tentațiile sunt foarte mari. Prin ceea ce a făcut până acum se pare că lucrurile sunt în regulă ca și abordare”, a declarat Dragnea, la Antena 3, conform Agerpres.

Potrivit liderului PSD, în România există foarte multă manipulare și influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente.

„Există foarte multă manipulare și există foarte multă influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente, pentru a ne da fiecăruia dintre noi garanția că în România, dacă nu greșești și dacă nu încalci o lege și dacă nu furi, poți să dormi liniștit", a mai spus Dragnea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews