ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a anunțat luni seara că o lege pentru evitarea dublului standard va fi scoasă în procedură de urgență, afirmând că pentru cei care nu vor respecta regulile se află printre sancțiuni confiscarea mărfii și 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv, potrivit cotidianul.ro

„Am semnat-o deja azi după amiază împreună cu Vali Steriu. Se confiscă tot lotul de marfă și nu este exclusă nici acțiunea penală. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv. Dacă vorbim de un lanț de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazinului respectiv, ci a întregului lanț. (…) În luna iunie iese legea”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„În procedură de urgență o scoatem această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi. Noi oricum avem majoritate și o scoatem. Și eu sunt curios dacă o semnează (n.r.: Klaus Iohannis) pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui. (…) Zilele trecute niște oameni de bine îmi spuneau că să așteptăm să vedem ce face Uniunea Europeană. Legea asta nu încalcă nicio lege din tratatul Uniunii Europene”, a mai afirmat Dragnea.
 
Dragnea spune că odată cu această lege românii nu vor mai primi de produse de calitate mai proastă decât alți cetățeni europeni, pornind de la produsele alimentare și până la medicamente.

Vești și pentru mame

Președintele PSD Liviu Dragnea a mai anunțat la Antena 3, după o intervenție în direct a vedetei TV Mirela Boureanu Vaida, că marți va intra în procedură parlamentară modificarea legii, astfel încât mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului să poată avea și alte câștiguri din desfășurarea de activități independente, din drepturi de autor sau agricultură.

„Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârșitul sesiunii. Vor avea voie mămicile să desfășoare activității independente, activități din drepturi de autor, activități care nu implică îndepărtarea mamei de copil. Nimeni nu e perfect. Noi așa am gândit legea. Am dublat indemnizațiile. Asta ne-a scăpat. Mâine această lege va intra în procedură parlamentară. Este doar un articol. Atât de ușor a fost”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.