ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Liviu Dragnea a criticat din nou companiile multinaționale și i-a cerut ministrului Agriculturii să pună la punct un proiect privind crearea unei rețele de hypermarketuri care să distribuie produse românești, informează b1.ro

„Producătorii români se chinuie să le ajungă produsele pe raft” în timp ce noi în continuare cumpărăm cu preponderență „produse din alte țări că așa consideră niște companii multinaționale că românii trebuie să mănânce mai prost și mai scump”, a spus șeful PSD.

Referindu-se și la dublul standard din Uniunea Europeană, ce face ca esticii să mănânce mai scump, dar mai prost decât vesticii, liderul PSD i-a cerut lui Petre Daea, să lanseze un proiect de „realizare a unei rețele de hypermarketuri (...) cu produse românești, de la producătorii români”. 

De asemenea, a cerut să fie achiziționate corturi „ca cele din Armată, chiar și cu aer condiționat” care să fie puse la dispoziția producătorilor români de legume și a mai propus TVA 5% la produsele românești tradiționale.