ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a anunțat, oficial, marți, că va cere votul de încredere al colegilor săi din partid în cadrul ședinței Comitetului Executiv de miercuri pentru a prelua atribuțiile președinției PSD.

"În urma discuțiilor pe care le-am avut, în ultimele zile cu foarte mulți colegi, majoritatea din Comitetul Executiv, dar și din teritoriu, am decis ca mâine să cer votul de încredere din CExN pentru a prelua atribuțiile președinției PSD, în urma demisiei lui Victor Ponta. Dacă îmi vor acorda votul lor de încredere, acest vot va fi urmat de un plan concret de acțiuni care să pregătească toamna politică. Prin implicarea mea, partidul poate fi stabilizat și poate avea un moral ridicat și își poate recăpăta încrederea că, în perioada următoare, ne putem organiza serios ca anul electoral să fie unul de succes și va fi. Nu vreau să îl implic pe Victor Ponta, în aceste discuții, îl implică alții. Eu sunt prieten și camarad cu Victor Ponta din 2010. Am fost și rămân prietenul lui și cu fapta, și cu gândul și astăzi, și mâine, și toată viața. Niciodată nu o sa fac ceva împotriva lui Victor Ponta, dimpotrivă", a declarat Liviu Dragnea.
 
Comitetul Executiv Naţional al PSD este convocat pentru miercuri, la ora 15.00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimară a partidului. După demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, interimatul la şefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.