ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valeriu Stoilov-Linu, în vârstă de 28 de ani, cercetător la Centrul de Economie Montană CE-MONT și doctorand la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei după ce a suferit o fractură la cot în timpul unei meci de fotbal cu prietenii, anunță tragicul eveniment, ȘtiriPeSurse și Monitorul de Suceava. 

Potrivit sursei citate, povestea tânărului este una cu totul dramatică: Acesta a fost programat la operație miercuri, însă conducerea Spitalului Municipal Vatra Dornei, în persoana domnului Valentin Stan, susșine că bărbatul ar fi intrat în stop cardio-respirator imediat după anestezie. 

„Au fost ambii anesteziști în sală, unul dintre ei a administrat anestezia. Decesul a survenit în jur de ora 10:00. I s-a administrat anestezia, nu s-a intrat în operație. A fost stop cardio-respirator, resuscitare și după 70 de minute de resuscitare nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Valentin Stan pentru News.ro
 
Potrivit acestuia, anestezistul care ar fi efectuat procedura asupra tânărului, are vârsta de peste 65 de ani, ceea ce ar trebui să-i „întărească” argumentul și anume că acesta „are o vastă experiență” în domeniu. Totuși, strigătul neajutorat și durerea mamei lui Valeriu Stoilov Linu, spun cu totul și cu totul altceva:„ Mi-au omorât copilul”, spune biata femeie, printre lacrimi:

VIDEO