ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alicia Nicole Price Bailey, în vârstă de 29 de ani, din Erwin, SUA, a murit subit vineri, 13 mai 2022, în urma unei malformații cardiace. Alicia a fost o mamă iubitoare pentru copilul ei miraculos, Marcus. El a fost dragostea vieții ei, este anunțul oficial publicat pe erwinrecord.

Tânăra mămică a muncit din greu pentru a-i oferi tot ce avea mai bun. Alicia avea un zâmbet radiant și o inimă generoasă. Pasiunea ei era să ofere cadouri de Crăciun șii să petreacă timpul pe plajă. 

Bailey a lucrat ca CNA la Mountain Home VA Medical Center și și-a răspândit dragostea și generozitatea cu cei pe care îi îngrijea, precum și cu colegii ei de muncă. 

Potrivit paginii de Twitter Died Suddenly aceasta a fost vaccinată în iarna anului 2020, când a publicat o fotografie cu descrierea „Tot ceea ce vreau de Crăciun este vaccinul împotriva COVID”, fiind extrem de zâmbitoare și precizând că pentru moment nu are nici un efect advers.
 
FOTO: