ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Odată cu intensificarea campaniei de vaccinare în rândul adolescenților, crește și numărul tinerilor care suferă evenimente cardiace severe și mor din cauza acestora, scrie The Covid World.

Jack Thomas O'Drain, în vârstă de 13 ani, din New Jersey, a decedat în mod neașteptat pe 4 ianuarie, după ce, potrivit unei postări pe rețelele de socializare făcute de tatăl său, Trent, a suferit un stop cardiac „inexplicabil” în timp ce se juca cu prietenii săi în noaptea de Anul Nou. El a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Philadelphia, unde a fost conectat la aparate:
 
 Captură foto preluată de pe grupul de Telegram Covid Vaccine Victims

Potrivit necrologului său:

„Jack ne va rămâne mereu în amintire pentru inima sa mare, dragostea pentru învățătură și devotamentul față de familie și prieteni. Era extrem de inteligent; urma cursurile Voorhees Middle School și făcea parte din organizația Science Olympiad. Lui Jack îi plăcea să cânte la saxofon și exersa la acest instrument la NJ School of Music din Medford. Iubea natura; drumețiile, campingul și pescuitul erau unele dintre activitățile sale preferate. Lui Jack îi plăceau foarte mult serile dedicate jocurilor, precum monopoly sau rummy 500, sau să se uite la un film bun, dar cel mai mult prețuia timpul petrecut alături de familie și prieteni.”
 
Pe 6 iunie anul trecut, mama sa, Jennifer O'Drain, a postat acest mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce lui Jack i s-a administrat a doua doză de vaccin COVID:
 
Captură foto preluată de pe grupul de Telegram Covid Vaccine Victims 

Înmormântarea sa va avea loc pe 9 ianuarie în Marlton, New Jersey.
 
În ceea ce privește motivul pentru care Jack a fost vaccinat la vârsta de 13 ani, deși face parte dintr-o categorie de vârstă care prezintă un risc foarte scăzut de COVID, Departamentul de Sănătate din New Jersey încurajează „pe toți cei care au împlinit 5 ani să se vaccineze cât mai curând posibil”, susținând că:
 
„Vaccinurile COVID-19 sunt sigure și foarte eficiente în prevenirea îmbolnăvirii. Ele constituie unul dintre cele mai importante instrumente pentru a pune capăt pandemiei COVID-19 și pentru a vă întoarce la ceea ce vă place.”

New Jersey a fost, de asemenea, un stat fruntaș în promovarea vaccinului în rândul copiilor, difuzând de Crăciun o reclamă șocantă în care apare un copil care spune că tot ce își dorește de Crăciun este „vaccinul COVID”.