ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a declarat duminică că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, în ciuda faptului că e vaccinată cu două doze, informează Info Wars.
 
"Miercuri, în coordonare cu conducerea de la Casa Albă și cu echipa medicală, am luat decizia de a nu călători în deplasarea în străinătate cu președintele din cauza unei urgențe familiale, care a constat în faptul că membrii familiei mele au fost testați pozitiv pentru COVID-19", a declarat Psaki într-un comunicat.

"Deși nu am avut un contact personal apropiat cu președintele sau cu înalți oficiali ai Casei Albe de miercuri și am fost testată negativ timp de patru zile după ultimul contact, dezvălui testul pozitiv de astăzi de dragul transparenței", a explicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

 

Citește și: BBC recunoaște: Persoanele dublu vaccinate transmit în continuare virusul. Studiu Imperial College: Persoanele nevaccinate nu se pot baza pe faptul că cei din jurul lor sunt vaccinați