ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Creierul lui Putin”, Aleksandr Dughin, publicat și de editura Humanitas, a cerut ca liderul rus să fie îndepărtat de la putere și ucis, scrie Știripesurse.

”Regele a fost ucis în poveste pentru că nu a reușit să aducă ploaia în timpul unei secete și i s-a rupt stomacul”, a scris Dughin într-un comentariu la adresa lui Vladimir Putin.
 

Comentariul ideologului vine pe fondul retragerii ruse din Herson. Dughin a devenit primul rus important care a rupt tăcerea din cauza dezgustului tot mai mare față de invazia eșuată a Ucrainei, scrie Mirror.

Dughin, vorbind despre situația din Ucraina, a scris că fiecare „rus adevărat” ar trebui să se întristeze acum și să „strângă din dinți de durere” din cauza situației actuale.

El a continuat explicând că Rusia „a predat Hersonul” și că, dacă civilii nu sunt supărați datorită situației din Herson, „nu sunt ruși”.

 Cartea  lui Dughin, publicată de Humanitas