ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Dumitru Dragomir l-a dat de gol. Fostul președinte al LPF a vorbit despre averea pe care o are prietenul său în emisiunea Profețiile lui „Mitică”, de la Fanatik, relatează Sport Bull.

„Gigi Becali, dacă avea și educație, era cel mai tare om din țara asta. Era președintele României dacă avea educație. Toată lumea l-a făcut în toate felurile.  El a fost mai deștept de cât toți. A cumpărat de la toată lumea câte 200 de metri, 500 de metri, 1000 de metri, 10000 de metri.

Eu aveam cinci ziare pe piață. Vindeam 100 de mii de ziare la un loc. Toată lumea îmi spunea, inclusiv Taher, ‘Domne ia pământ’.

El a fost mai deștept decât toți”, a spus Dumitru Dragomir, în emisiunea Profețiile lui „Mitică” de la Fanatik.

Dragomir a mai amintit că șeful FCSB a fost mereu extrem de darnic:

„Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!

A fost subiect de studiu pentru mine. Avea teancul așa de euro și coborau la palat. Jucam table cu el. E norocos și la alea. Venea câte un preot. 2000, îi dădea 2000. Cobora altul. A ținut 30-40 de preoți bolnavi în palat.

Când pleca afară, îl așteptau în fața curții minim 100. Mai erau printre ăștia ba în cărucioare, le dădea câte 500 de euro. Nu o dată. De zeci de ori! Gigi Becali cred că are peste 10 biserici făcute. Câtă lume a ajutat, câți oameni bolnavi”, a mai povestit fostul șef LPF.
 
VIDEO: