ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine se gândea când vedea elicopterul lui Ceaușescu decolând de pe CC (am fost acolo), că vom ajunge în 31 de ani la marginea celui mai teribil experiment totalitarist din istoria modernă?

Că se poate ajunge din liberalismul capitalist la patologia sa actuală, în care o mână de oameni ultra-bogați conduc guvernele, conduc UE, schimbă președintele SUA prin fraudă electorală, fac dintr-o viroză cu mortalitate de sub 1% un instrument prin care sărăcesc populația liberă a globului și induc o criză globală, în timp ce fac afaceri cu vaccinuri de miliarde de euro?

Iar covidul va fi folosit pentru limitarea (completă a) libertății cetățeanului. Până și dreptul de a respira liber pe stradă sau în parc, fiind singur, este suprimat. Cine ar fi crezut că toți copiii României vor fi privați de școală sau vor sta țintuiți în bănci-coteț de plexiglas, cu botnița la gură permanent?

Cine putea să se gândească acum 31 de ani că Familia va fi "redefinită" iar sexul unui copil va fi considerat un construct cultural, nu un dat natural, biologic?

Că Biserica va fi închisă de Paști și de Crăciun de către un arab cu o credință New Age (baha'i), cu acceptul unui sas evanghelic și al unui maghiar unitarian (sectă care contestă divinitatea lui Hristos)?

Am căzut din lac, după 31 de ani, în puțul cel mai adânc al terorii totalitare, în care securiștii sunt brațul armat al corporatocrației globaliste. 

APĂRAȚI-VĂ LIBERTATEA!
 
APĂRAȚI-VĂ COPIII!

Iulian Capsali poate fi citit și pe platforma Gândește.org