ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Multiplu campion la înot, Robert Glință anunță că se retrage la 25 de ani. "A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional.”, începe mesajul postat de înotătorul român, potrivit Antena1.
 
Amintim că sportivul este vaccinat anticovid. 
 
"Cu toții știm că vaccinarea este cea mai bună unealtă pentru a combate această situație și acest virus. Numai vaccinarea poate pune capăt pandemiei, spunea Robert Glință.
 

 
Astfel, Robert Glință este al doilea caz de sportiv care are probleme de sănătate, după Cătălin Chirilă, cel supranumit și noul „Ivan Patzaichin”, mândria țării la canoe. Chirilă a afirmat că după Jocurile Olimpice de la Tokyo a suferit de tromboză venoasă profundă, problemă medicală ce i-a pus viața în pericol, scrie Andrei Ștefan în Național.
 
Amintim că amândoi sportivi au participat la „Campioni pentru viață”, o campanie pro-vaccinare inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului.