ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că nu suport manipularea și minciuna, de ceva timp țin evidenta numărului de cazuri raportate in comunicatele de presa zilnice ale GCS.
 
 

Daca vreți să vedeți cum se face valul 4 din pix atunci când e necesar, vă rog să urmăriți imaginea atașată.

Cum ni se spune zilnic care este: nr de persoane nou infectate, nr de persoane reconfirmate la testare si media națională a persoanelor infectate pe ultimele 14 zile la mia de locuitori, am vrut sa știu si eu care este numărul de locuitori ai României care se ia in calcul.


Așa ca am folosit regula de 3 simple si am calculat numărul populației luat in calcul, indiferent daca au calculat media națională la persoanele nou confirmate pozitiv sau la persoanele total confirmate.

Si ce sa vedeți: că număr total de persoane infectate, in ultimele 14 zile, nr. a scăzut până la 777 persoane la 14.07.2021, după care a început să crească.

Însă, sa ne uităm cum oscilează nr. populației aferent, luând in considerare media națională care se comunică zilnic.

Numărul populației României luat in calcul este nedefinit. El se stabilește după ”necesitate”.

Sa luăm, de exemplu, ziua de azi.

Azi, numărul total al persoanelor confirmate in ultimele 14 zile este de 2.441 (adunând datele din comunicatele zilnice).

Media națională comunicata este de 0.08 la mia de locuitori.

Pe regula de 3 simple, ne iasă ca am fi vreo 30 milioane locuitori.

Dar, sa ne uitam puțin in spate.

Când aveam un număr similar de cazuri totale, respectiv 2.391 cazuri (la 17.06.2021), aveam o medie națională de 0,20 și 23,9 milioane locuitori.

Dar, azi, media la nr similar de persoane totale pozitive este de vreo 3 ori mai mica, adică 0,08 .

Si daca ne uităm, se modifica zilnic media națională, și se ia in calcul numărul populației, după cum este necesar, astfel încât să ”pice” media care trebuie.

Care va sa zică: valul 4 va apărea atunci când va fi necesar, moment in care se va lua in calcul numărul real al populației României. Până atunci, se ține media națională din pix și o cresc zilnic puțin câte puțin.

Mă miram de ce atâtea știri cu declarații publice azi pe vacc. Așa că actualizai tabelul si mă lămurii.

GCS si toate autoritățile publice implicate sa iasă public si sa explice: DE CE SE MANIPULEAZĂ PROCENTELE OFICIALE?