ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare video cu o actriță canadiană care a suferit o paralizie facială la scurt timp după ce a fost vaccinată cu Covid a devenit virală, mulți oameni fiind surprinși de modul în care aceasta a promovat în continuare vaccinul experimental, în ciuda efectelor adverse grave, relatează Info Wars.

Într-un videoclip din mai 2021, actrița Jennifer Gibson a documentat modul în care a dezvoltat paralizia Bell, care i-a paralizat jumătate din față la două săptămâni după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca.
 
 
"Acesta nu este un videoclip pe care vreau să îl fac", spune Gibson, izbucnind în lacrimi.

"Am fost diagnosticată cu paralizia Bell, care constă în paralizia pe o parte a feței. În cazul meu este cea stângă, evident".

Gibson mărturisește că a făcut vaccinul pentru a ajuta ca lucrurile să revină la normal. Pentru a fi clar, videoclipul a fost filmat în timp ce guvernul canadian îi ținea pe oameni închiși în case.

"Așa că am primit-o (doza) la aproximativ două săptămâni după ce mi-am făcut vaccinul și am avut o perioadă grea cu vaccinul - și cred că încă mai am - dar trebuie să spun că aș face-o din nou pentru că este ceea ce trebuie să facem pentru a vedea oamenii."

Într-un interviu acordat CityNews Toronto, Gibson a reiterat din nou că nu ar descuraja oamenii să se vaccineze, în ciuda paraliziei sale faciale.

Gibson pare să fi luat vaccinul  AstraZeneca, în ciuda faptului că, cu o lună mai devreme, Canada a anunțat că va suspenda distribuirea vaccinului Covid de la AstraZeneca către persoanele sub 55 de ani, invocând îngrijorări legate de formarea de cheaguri de sânge.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews