ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare video cu o actriță canadiană care a suferit o paralizie facială la scurt timp după ce a fost vaccinată cu Covid a devenit virală, mulți oameni fiind surprinși de modul în care aceasta a promovat în continuare vaccinul experimental, în ciuda efectelor adverse grave, relatează Info Wars.

Într-un videoclip din mai 2021, actrița Jennifer Gibson a documentat modul în care a dezvoltat paralizia Bell, care i-a paralizat jumătate din față la două săptămâni după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca.
 
 
"Acesta nu este un videoclip pe care vreau să îl fac", spune Gibson, izbucnind în lacrimi.

"Am fost diagnosticată cu paralizia Bell, care constă în paralizia pe o parte a feței. În cazul meu este cea stângă, evident".

Gibson mărturisește că a făcut vaccinul pentru a ajuta ca lucrurile să revină la normal. Pentru a fi clar, videoclipul a fost filmat în timp ce guvernul canadian îi ținea pe oameni închiși în case.

"Așa că am primit-o (doza) la aproximativ două săptămâni după ce mi-am făcut vaccinul și am avut o perioadă grea cu vaccinul - și cred că încă mai am - dar trebuie să spun că aș face-o din nou pentru că este ceea ce trebuie să facem pentru a vedea oamenii."

Într-un interviu acordat CityNews Toronto, Gibson a reiterat din nou că nu ar descuraja oamenii să se vaccineze, în ciuda paraliziei sale faciale.

Gibson pare să fi luat vaccinul  AstraZeneca, în ciuda faptului că, cu o lună mai devreme, Canada a anunțat că va suspenda distribuirea vaccinului Covid de la AstraZeneca către persoanele sub 55 de ani, invocând îngrijorări legate de formarea de cheaguri de sânge.