ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tyler Christopher, actor cunoscut pentru rolurile sale din "General Hospital" și "Days of Our Lives", a murit la vârsta de 50 de ani, relatează CNN.

Este încă un șoc recent în lumea filmului de la Hollywood, după moartea lui Matthew Perry, actorul care a jucat rolul lui Chandler în serialul ”Friends” și care a decedat la vârsta de 54 de ani, amintește Știri pe Surse.

Vedeți Veste șocantă la Hollywood! Un cunoscut actor din serialul Friends a fost găsit mort în jacuzzi, la vârsta de 54 de ani. Matthew Perry era vaccinist convins!

Maurice Benard, colegul celebrului Tyler Christopher, a anunțat marți seară, 31 octombrie 2023, pe platforma socială Instagram, stingerea din viață a actorului, conform Playtech. Potrivit informațiilor disponibile în spațiul public, artistul a suferit un accident cardiac în apartamentul său, în San Diego.

„Tyler a murit în această dimineață (marți, 31 octombrie 2023 – n.r.) în urma unui eveniment cardiac ce a avut loc în apartamentul său din San Diego”, a anunțat coprotagonistul Maurice Benard, pe platforma socială Instagram.

Tyler Christopher s-a născut pe 11 noiembrie 1972, în Joliet, Illinois, Statele Unite ale Americii. A fost căsătorit cu starul din Desperate Housewives, Eva Longoria, din 2002 până în 2004. Ulterior, a format o familie cu fosta jurnalistă ESPN Brienne Pedigo, din 2008 până în 2021, cu care a avut doi copii, mai informează sursele citate.

Citiți și Doliu la Hollywood: A murit un actor celebru din serialul "Tânăr și neliniștit” - avea doar 43 de ani