ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Ordinul publicat miercuri noaptea în Monitorul Oficial și semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan, privind noile criterii de carantinare a localităților, a fost abrogat joi de ministrul interimar al Sănătății, premierul Florin Cîțu, informează Antena3.

Acesta presupune că noile criterii pentru carantinarea orașelor cu peste 100.000 de locuitori - printre care instituirea carantinei la doar 3 infectări la mia de locuitori - nu se mai aplică, fiind abrogat de premierul Florin Cîțu, imediat ce a fost numit interimar la Sănătate.

Ordinul buclucaș semnat de Andreea Moldovan, subalterna lui Voiculescu, dar despre care premierul nu fusese informat, a constituit motivul pentru care Cîțu l-a demis pe ministrul userist al Sănătății. Dorind să dea ministerul tot pe mâna unui userist, conform împărțelii care a stat la baza formării coaliției, premierul i-a propus portofoliul lui Dan Barna, care a refuzat. Astfel că Florin Cîțu s-a văzut obligat să asigure el interimatul la Ministerul Sănătății, până la negocierea următorului titular.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews