ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep ar putea ieși din TOP 10 după șapte ani și jumătate, anunță Gazeta de Sud. Sportiva va rata, pe lângă Jocurile Olimpice de la Tokyo, și Rogers Cup, competiție pe care Halep a câștigat-o în 2016 și 2018. 

Principala cauză pe care sportiva a invocat-o ar fi durerea la gambă, survenită în urma accidentării suferite acum aproape trei luni la Roma. Gazeta de Sud mai amintește că Halep a renunțat și la turneul de la Bad Homburg, alături de Roland Garros, Wimbledon și, inclusiv, Jocurile Olimpice.

”La aproape 50 de zile de la accident, sportiva noastră anunță acum, pe Twitter, că nu va mai putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medicii, ni se spune, i-au recomandat încă 4 săptămâni de pauză. Se ridică totuși, o problemă de logică: aceiași medici de ce i-au recomandat să meargă și la Bad Homburg și la Wimbledon? Sportiva nu știa de acasă că o doare piciorul? A aflat cu repetiție, după plimbarea cu avionul în Germania la începutul lunii și apoi în Marea Britanie, la sfârșitul lui iunie? Chiar așa fiind, e clar că la recuperarea de după accidentul destul de banal pentru orice sportiv, așa cum spune chiar ea, „din păcate, corpul nu i-a mai cooperat”. Oare de ce?”, scria Victor Roncea, la începutul lunii.