ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Joc Resposabil. Ne Vaccinăm" sau #NoiNeVaccinăm și #ÎmpreunăOprimPandemia sunt noile sloganuri ale industriei jocurilor de noroc. Campania va fi promovată prin diferite modalități, printre care se numără spoturile tv, afișele stradale, dar și testimonialele ale angajaților din sălile de jocuri, anunță AGERPRES.

Dan Iliovici, vicepreședintele Rombet, organizație care derulează campania pro-vaccinare susține că "Industria jocurilor de noroc din România are 45.000 de angajați. Acești 45.000 de angajați sunt, ca într-un puzzle, piese esențiale pentru reîntoarcerea la normalitate și își pot convinge, la rândul lor, familia, colegii, prietenii, cunoscuții. Astfel, avem 45.000 de persoane care pot să transmită mesaje oneste, să își povestească experiența, sunt oameni ca noi toți, cu idealuri comune. În plus, angajații ne cunosc clienții, clienții au încredere în angajații din sălile de jocuri și pariuri. Vrem să ne convingem inclusiv partenerii de afaceri, iar aceștia vor fi, la rândul lor, diseminatori ai argumentelor pro-vaccinare".
 
Astfel, campania de vaccinare va fi promovată și de industria jocurilor de noroc, care înregistrează nu mai puțin de 45.000 de angajați.
 
Avocatul Gheorghe Piperea a observat și comenta:
 
„Văd la tv o reclamă provaxxin făcută de o firmă de ... pariuri online. De jocuri de noroc. Ca să poată lumea să revină în sălile de păcănele, tre` să se vaxxineze, că e singura soluție (notă - unde or fi dispărut, totuși, soluțiile adevărate cu care au supraviețuit și s-au întărit imunitar un milion dintr-un milion cincizeci de mii de persoane depistate pozitiv, adică 98% din total?).
 
 
Mai rămâne să vedem reclame provaxxin de la firmele de video-chat (că tot e plin Bulevardul Magheru cu reclame la acest „sport”).
 
 
Totuși, de ce este important exclusiv vaxxinul anti-c...? De ce vaxxinurile anti-gripale și anti-rujeolă (care ocupau agenda publică acum 2 ani, dar nu în mod atât de covârșitor și „la disperare”, ca să mă exprim în limbajul noilor promoteri ai vaxxinului, maneliștii)?
 
 
Și care vaxxin e singura soluție?
 
 
Cel american, cu manipulare genetică, sau cel american ori anglo-suedez, cu adenovirus de maimuță și celule extrase de la un făt avortat în anul 1983 (notă - precum știm, aceste seruri sunt suspendate sau interzise mai peste tot în lumea vestică)?
 
 
Cele chinezești sau cel rusesc sunt și ele „unica soluție” de recăpătare a libertății de a merge la păcănele sau la jocuri erotice dedicate nărzilor, frustrașilor și, mă scuzați, labagiilor? Sau mergem pe mâna geopolitică a tehnocraților UE, care nu numai că separă în stil apartheid persoanele înțepate de cele neînțepate, dar și înțepații între ei, pe criteriul „corectitudinii politice” a vaxxinului cu care s-au injectat, întru preamărirea „științei” sanitare?”