ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Persoanele nevaccinate au fost terorizate timp de luni de zile, iar ministrul german al Sănătății, Karl Lauterback, a ridicat tonul și a dat vina pe o eroare de software pentru declarațiile sale anterioare privind o pandemie a celor nevaccinați, scrie publicația The True Defender.

Restricțiile implicau ca populația vaccinată și recuperată să intre în magazine, să mănânce la restaurante și să meargă în cluburi.
 
În schimb, persoanelor nevaccinate li s-a spus că trebuie să evite orice fel de contact social și să stea la distanță față de cei vaccinați.

Primarul din Hamburg, Peter Tscgentscher, a fost cel care a inițiat isteria când a spus că doar vaccinurile pot scoate Germania din coșmar.

Totuși, o investigație a ziarelor Sueddeutscher Zeitung și Welt a arătat că numărul de cazuri promovat de Lauterbach și Tschentscher era fals.

Departamentele serviciilor sociale din Hamburg au inventat cifrele pentru a crea iluzia unui nou val în rândul celor nevaccinați. Totuși, asta nu i-a împiedicat să îi clasifice pe cei cu statut necunoscut ca fiind nevaccinați.

Primarul din Hamburg, într-o conferință de presă, a declarat că 90% din noile infecții cu C-19 au fost în rândul celor nevaccinați. El a continuat cu această minciună.

S-a dezvăluit că metodele folosite pentru a calcula aceste cifre au fost folosite în întreaga Germanie.

Ei nu au vrut să împărtășească faptul că populația vaccinată a fost cea care a suferit cele mai grave infecții cu Covid-19.

"Cu situația din Hamburg... pot afirma fără îndoială că problema a fost în clasificatorul automat al software-ului", a adăugat Lauterbach, încercând de asemenea să salveze aparențele.

"Problema este rezolvată acum ... și a fost o greșeală și nu a fost făcută intenționat pentru a da vina în mare parte pe cei nevaccinați pentru pandemie".
 
Declarația lui Lauterback( în germană) VIDEO: