ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul israelian al Sănătății a declarat în fața instanței că nu a reușit să localizeze acordul semnat cu Pfizer privind schimbul de informații epidemiologice referitoare la vaccinurile anticovid.  De asemenea, a declarat că nu știe dacă acordul a fost măcar semnat, relatează The Expose.

În 2020, Israelul a încheiat un acord cu Pfizer, promițând să împărtășească vaste cantități de date medicale cu Pfizer în schimbul continuării fluxului de "vaccinuri greu de obținut". 
 
Documentul acordului a fost făcut public în ianuarie 2021, cu părți mari din el redactate. Ministerul Sănătății a susținut săptămâna trecută că acest acord nu a putut fi găsit.

În cadrul unei cereri adresate Tribunalului districtual din Ierusalim, Ministerul Sănătății a recunoscut că, deși a fost efectuată o căutare extinsă, acordul semnat cu Pfizer privind vaccinurile nu a putut fi găsit. "Nu am găsit niciun acord semnat", a declarat avocatul Ahava Berman de la biroul procurorului, în numele Ministerului Sănătății. "Am căutat în toate locurile, inclusiv în biroul directorului general și în departamentul juridic".

 
Oare "pierderea" documentelor va deveni un fenomen global? Este ultima lor apărare să distrugă dovezile?, scriu cei de la Expose.
 
VIDEO: