ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul membru al Navy SEAL Chris Beck, care a atras atenția la nivel național pentru că a ieșit în evidență ca Kristin Beck într-un interviu acordat în 2013 lui Anderson Cooper de la CNN, a anunțat joi că se de-transitionează și redevine bărbat, după ce și-a dat seama că a fost „propagandat" și „folosit prost de o mulțime de oameni", a relatat Daily Caller News Foundation, potrivit blaze.

Beck și-a anunțat planul de a reveni la normal în timpul unui interviu cu comentatorul politic Robby Starbuck. În timpul conversației de două ore, Beck a abordat modul în care mass-media l-a folosit pentru a promova ideologia transsexuală și a avertizat cu privire la pericolele pe care le reprezintă tranziția copiilor.

Ceea ce văd ca o conversie în acest moment este faptul că ați avut un psiholog, ați avut CNN, ați avut pe toată lumea", a explicat Beck. „Aveți întreaga mass-media. Toată lumea îi convertește pe toți acești copii în transsexuali".

Potrivit fostului Navy SEAL, care a servit 20 de ani în echipe de operațiuni speciale, un psiholog i-a spus că este transsexual după o singură ședință de o oră. Același psiholog, Anne Speckhard, l-a manipulat apoi pe Beck pentru a fi coautor al unei cărți.

„S-a profitat de mine", a declarat Beck. „Am fost folosit ca un mijloc de propagandă. Am fost folosit prost de o mulțime de oameni care aveau cunoștințe mult peste mine și care știau ce fac".

Beck a declarat că, la jumătatea drumului de a scrie „Warrior Princess" împreună cu Speckhard, a avut îndoieli și a cerut ca aceasta să nu fie publicată. Cu toate acestea, potrivit lui Beck, cartea scrisă în coautorat a fost publicată fără permisiunea sa.

Beck i-a spus lui Starbuck că atunci când a întâlnit-o prima dată pe psiholog, aceasta l-a „bombardat de dragoste" și l-a convins să scrie cartea care a transformat-o în milionar. În urma lansării cărții, Beck spune că a fost copleșit de atenția presei.

La câteva zile după lansarea cărții, Beck a fost intervievat despre călătoria sa de tranziție de către Anderson Cooper de la CNN. Beck susține acum că postul de știri l-a „folosit" și i-a „distrus [viața]".

Fostul Navy SEAL a discutat despre modul în care a vorbit împotriva mișcării transsexualilor, pe care a numit-o „cult" de mai multe ori pe parcursul interviului, și care i-ar fi adus excluderea din comunitate.

Dacă ei cred că narațiunea lor este atât de sacră încât nici măcar nu poți vorbi împotriva ei, imediat ce spui ceva, ești dat afară", a spus Beck. „Ești excomunicat. Ești un nazist. Ei accelerează atât de repede".

Beck a explicat pericolele pe care le reprezintă "acceptarea automată" de către profesioniștii din domeniul medical a copiilor care s-au autodiagnosticat ca fiind transsexuali. El a adăugat că medicii ar trebui să ceară „un număr minim de ședințe" înainte de a le permite copiilor să se supună unui tratament de terapie hormonală care le schimbă viața sau unor intervenții chirurgicale care le schimbă sexul.

„Există o mulțime de complicații cu aceste operații", a precizat Beck. „Și aceasta este o parte despre care nu se vorbește cu adevărat".

Beck i-a spus lui Starbuck că a venit la podcast pentru a-și asuma „întreaga responsabilitate" pentru promovarea ideologiei de gen și a declarat că, la momentul respectiv, a fost "naiv". El a explicat că este îngrijorat de faptul că copiii "sunt convinși de acest lucru".